گیلان- مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: بیماری تب کریمه کنگو در کمین مصرف کنندگان گوشت دامی است که به صورت سنتی کشتار می شود.

کشتار سنتی دام خط قرمز دامپزشکی گیلان

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دامپزشکی گیلان ،سهراب عاقبتی گفت: برای نظارت بر کشتار دام در عید قربان امسال ۲۲ اکیپ ثابت و ۲۵ اکیپ سیار خدمات رسانی های لازم را انجام خواهند داد که در مجموع ۸۹ نفر هستند.

وی افزود: در این اکیپ ها ۳۰نفر دامپزشک،۶۳نفر بازرس دامپزشکی و ۱۶نفر ناظر شرعی مشغول فعالیت هستند.

عاقبتی با تاکید بر اینکه ضروری است تا همه نذورات دامی در این روز حتما در کشتارگاهای صنعتی، ذبح و پوست کنی شوند و حتی ۲۴ساعت در سردخانه های این مراکز نگهداری شوند، خاطرنشان کرد: در این مراکز سلامت دام و نوع کشتار آن به صورت کاملا بهداشتی انجام می شود و در چنین شرایط بیماری کرونا ویروس لازم است از کشتارهای سنتی پرهیز و از هرگونه تجمعات مردم در مراکز خیریه برای کشتار دام پرهیز شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.