معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه خروجی محصولات هوش مصنوعی ایران با کشورهای پیشرفته قابل مقایسه است و توان رقابت دارد، گفت: معاونت علمی به طور جدی از تمام شرکت‌ها در این حوزه حمایت می‌کند.

محصولات هوش مصنوعی ایران با کشورهای پیشرفته جهان توان رقابت دارد

قدس آنلاین: سورنا ستاری روز شنبه در آیین رونمایی از سکوهای بومی و اولین برنامه ملی هوش مصنوعی کشور اظهار داشت: کشور در زمینه هوش مصنوعی در مقایسه با کشورهای پیشرفته به خصوص چین موفقیت قابل توجهی بدست آورده است و پلتفرم هایی ارائه شده که همه می توانند استفاده کنند. 

وی در معاونت علمی ریاست جمهوری ادامه داد: نیاز است بسیاری از کسب و کارها از زیر ساخت ها و نرم افزارهای هوش مصنوعی استفاده کنند. 

ستاری عنوان کرد: در حوزه هوش مصنوعی بیش از چند صد نفر در شرکت ها فعالیت می کنند و ابعاد این شرکت ها هر روز گسترده تر می شود. همچنین معاونت علمی به طور جدی از تمامی شرکت ها حمایت می کند. 

معاون علمی رییس جمهوری با بیان اینکه خروجی محصولات هوش مصنوعی به طور کامل با کشورهای پیشرفته قابل مقایسه است، اظهار داشت:  باید این حوزه را حمایت کنیم. دانشجویان می توانند در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در این رشته تحصیل کنند، زیرا کسب و کار بسیار خوبی دارد.

وی تصریح کرد: از سایر استارتاپ‌ها دعوت می‌کنم به حوزه هوش مصنوعی وارد شوند؛ زیرا کشوری که به حوزه هوش مصنوعی وارد شود، آینده بسیار خوبی دارد.

لازم به ذکر است در این مراسم از دو سامانه در حوزه هوش مصنوعی رونمایی شد که استفاده از آنها برای استارتاپ ها رایگان است.

این دو پلتفرم هوش مصنوعی در زمینه پردازش صوت، تصویر و متن کاربرد دارد که یکی از سامانه ها ۴۰ ماژول هوش مصنوعی و سامانه دیگر ۶۰ ماژول هوش مصنوعی را طراحی کرده است. استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان عملا نیازی به طراحی ماژول های هوش مصنوعی برای محصولات خود نیستند.

همچنین سند راهبردی هوش مصموعی نیز در معاونت علمی تصویب شده و تا یک ماه آینده به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی می رسد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سید حسینی ۱۱:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۲
    0 0
    با سلام و احترام- اینجانب سیداحمدرضا حسینی لیسانس کامپیوتر نرم افزار (74-78) و فوق لیسانس هوش مصنوعی و رباتیک (83-85) و فوق لیسانس فناوری اطلاعات گرایش شبکه (87-90) دارای قریب به چهل و چهار سال سن و متاهل متاسفانه بیکارم و قادر به تامین معاش خود و خانواده نمی باشم و در طول بیش از بیست و پنج سال که دنبال کار میگردم هیچوقت نتوانستم یک کار متناسب با رشته تحصیلی خودم در زمینه برنامه نویسی نرم افزار و هوش مصنوعی پیدا کنم تا حداقل بتوانم معاش خود و خانواده ام را تامین نمایم .دیشب در اخبار شبکه اول خبری از جناب آقای سورنا ستاری پخش شد که هم تعجب کردم و هم نور امیدی در دلم روشن شد که شاید بعد از تحمل سال ها بیکاری و فقر و فلاکت یک کاری پیدا کنم که با آن بتوانم معیشت خود و خانواده را فراهم نمایم . توضیح اینکه من از کودکی به برنامه نویسی کامپیوتر و از سال 72 (در سالهای دبیرستان) به برنامه نویسی هوش مصنوعی علاقه مند شدم و زبان های مختلف از قبیل بیسیک و پاسکال و سی و جاوا و دلفی و لیسپ و پرولوگ و مطلب و سیمولینک و فاکس پرو- اس کیو ال و اکسس و اوراکل ... را بطور حرفه ای یاد گرفتم و اکنون بیش از 27 سال است که در زمینه برنامه نویسی هوش مصنوعی فعالیت و تحقیق دارم. اما اکنون با توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی و بیکاری و فشار روانی ای که این امر بمن وارد میکند دوست داشتم در زمینه ای که عمر و جوانی خودم را در آن صرف کردم و البته به آن عشق می ورزیدم شغلی هم داشته باشم که با آن بتوانم هزینه و معیشت خانواده را فراهم نمایم . با اذعان به این حقیقت که آموزشهای دانشگاه بخصوص در مقطع ارشد فقط برای تئوریسین های علوم پایه در خارج از کشور مناسب است و سطح تکنولوژی در داخل به حدی نیست که نیروهای داخلی را جذب نماید ، اما اینجانب با کوشش فراوان بیش از 25 زبان برنامه نویسی در حوزه نرم افزار و هوش مصنوعی و شبکه را در موسسات خارج از دانشگاه از قبیل مجتمع فنی و دیباگران و ... را فرا گرفته و مدارک CCNA ICND و MSCE و ...را گرفته ام که هیچکدام عملا دردی از بیکاری اینجانب را دوا نکرد . اتفاقا در مورد مواردی که دیشب جناب آقای سورنا ستاری فرمودند در زمینه های پردازش تصویردیجیتال و پردازش گفتار دیجیتال در قالب پروژه های دانشجویی و تحقیقاتی نرم افزارهایی را طراحی نمودم و در زمینه های دیگر اعم از هوش