حدود ۱۰روز است که اسماعیل هنیه در بیروت به‌سر می‌برد و گویا فعلاً برنامه‌ای برای ترک لبنان ندارد. حتی شایعه‌هایی درباره انتقال دفتر سیاسی حماس به بیروت هم بر سر زبان‌ها افتاده است. اتفاقی که با توجه به اوضاع منطقه و ناامیدی گروه‌های مقاومت از همپیمانان قدیمی‌اش بعید به‌نظر نمی‌رسد. دفتر سیاسی حماس تا پیش از انتقال به قطر در دمشق مستقر بود.

تا تحقق بازگشت، میهمان لبنان خواهیم بود

قدس آنلاین: هنیه روز گذشته در میان استقبال بی‌سابقه فلسطینی‌های ساکن لبنان، از اردوگاه آواره‌های فلسطینی عین‌الحلوه هم بازدید کرد. خبرنگار المیادین در همین زمینه گزارش داد: رئیس دفتر سیاسی حماس در اردوگاه فلسطینی «عین حلوه» در لبنان، ایستادگی و صبر فلسطینی‌های ساکن در اردوگاه‌ها به خاطر بازگشت به فلسطین را ستود و تأکید کرد: «ما تا تحقق حق بازگشت، میهمان لبنان باقی خواهیم ماند».

رئیس دفتر سیاسی حماس در ادامه بر عدم اسکان دائمی، سرزمین جایگزین و آوارگی اجباری آوارگان فلسطینی تأکید کرد و گفت: «معامله قرن» اجرایی نخواهد شد. هنیه تصریح کرد: از فلسطین به عین‌الحلوه آمده‌ایم تا بگوییم فلسطین و سرزمینش برای ماست. وی تأکید کرد: اردوگاه‌ها نماد ثبات و دژهای مقاومت هستند که حوادث بزرگ در آنجا رخ داده، قهرمانان را پرورش داده و مسئله فلسطین هنوز در آن زنده است. هنیه ادامه داد: به دشمن می‌گوییم ظلم تاریخی را فراموش نخواهیم کرد و نخواهیم بخشید؛ همچنین حق بازگشت را فراموش نمی‌کنیم، حال هر چقدر فداکاری نیاز داشته باشد. رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: ماشین عادی‌سازی روابط که به راه افتاده نشان‌دهنده موضع ملت‌های منطقه نیست، فلسطین همچنان در وجدان ملت‌ها جای دارد. وی افزود: مقاومت در غزه موشک‌هایی برای زدن تل‌آویو و فراتر از تل‌آویو در اختیار دارد.

دیدار با سید مقاومت

پیش از بازدید از اردوگاه «عین‌الحلوه» اسماعیل هنیه برای نخستین بار با سید مقاومت هم دیدار و گفت‌وگو کرد. پایگاه خبری العهد اعلام کرد در این دیدار تمامی تحولات سیاسی و نظامی در فلسطین، لبنان و منطقه، تهدیدها علیه مسئله فلسطین و در رأس آن‌ها «معامله قرن، طرح‌های عادی سازی روابط اعراب و رژیم صهیونیستی و مسئولیت امت اسلامی در قبال آن» مورد بررسی قرار گرفت.

هنیه و سید حسن نصرالله همچنین بر ثبات محور مقاومت در زمینه مقابله با فشارها و تهدیدها و صمیمانه بودن روابط میان حزب‌الله و حماس بر اساس ایمان، برادری و جهاد و توسعه سازوکار همکاری و هماهنگی میان دو طرف تأکید کردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.