مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان رضوی گفت: از مجموع ۵۰ درصد جمعیت روستایی هدف این صندوق در استان که بانوان هستند تنها ۱۳ و نیم درصدشان تحت پوشش بیمه اجتماعی روستاییان قرار گرفته‌اند.

تنها ۱۳ و نیم درصد زنان روستایی خراسان رضوی تحت  پوشش بیمه اجتماعی هستند

به گزارش قدس آنلاین، محمود کاظمی  در دیدار با فرماندار تربت حیدریه  افزود: این آمار نشان می دهد که در حوزه زنان ضعیف کار کرده‌ایم و ضرورت دارد در حوزه زنان جدی‌تر کار  و در حوزه جذب جوانان نیز راهبردهای عملیاتی‌تری را دنبال کنیم.

وی ادامه داد: برابر سرشماری سال ۹۵، رتبه نخست جمعیت زیرپوشش بیمه اجتماعی کشور به خراسان رضوی اختصاص یافت و با بررسی‌های صورت گرفته این استان دارای بیش‌ از ۵۱۶ هزار خانوار روستایی است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان رضوی شمار جمعیت زیرپوشش این بیمه اجتماعی در خراسان رضوی را ۱۶۴ هزار و ۴۰۰ خانوار با میانگین پوشش بیمه ۳۲ درصد اعلام کرد و گفت: از نظر تعداد افراد زیرپوشش، خراسان رضوی پس‌از آذربایجان شرقی در رتبه دوم قرار دارد اما چون جمعیت مشمول ما زیاد است از لحاظ ضریب پوشش، رتبه پانزدهم کشور را در اختیار داریم.

کاظمی افزود: هم اکنون ۱۱ هزار و ۷۰۰ خانوار مستمری‌بگیر در سه حوزه از کارافتادگی، فوت و بازنشستگی در خراسان رضوی وجود دارد و در بین شهرستان‌های استان نیز تربت‌حیدریه رتبه هفتم زیر پوشش بیمه در این استان را در اختیار دارد.

وی به شرایط کرونا هم اشاره کرد و ادامه داد: برای افراد زیر پوشش که به کرونا مبتلا شده‌اند، تسهیلات ارزان قیمت در نظر گرفته شد و مبالغی نیز به صورت بلاعوض پرداخت می‌شود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت‌حیدریه هم در این دیدار گفـت: هم‌اکنون از مجموع ۲۳ هزار خانوار روستایی این شهرستان، ۹ هزار خانوار معادل ۴۱ درصد جامعه هدف، زیر پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر هستند و ۶ هزار خانوار نیز زیر پوشش هیچ خدمات بیمه‌ای نیستند.

علی رستمی افزود: در بحث خدمات‌دهی به روستاییان، این بیمه مورد تاکید است و اطلاع رسانی در خصوص خدمات مطلوب و حمایتی این بیمه نیازمند ورود جدی دهیاران، اعضای شوراهای اسلامی و مشارکت بیش‌از پیش روستاییان است.

وی ادامه داد: صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر برای گسترش ضریب نفوذ بیمه اجتماعی در جامعه هدف برنامه‌ریزی و اجرا شده و اکنون برای افزایش خدمات دهی، نیازمند اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی است.

او با بیان این که بخشداران و دهیاران در ارتباط با بیمه روستاییان باید اهتمام بیشتری داشته باشند اضافه کرد: تحقق این طرح نیازمند اهتمام و همکاری تمامی ارگان‌ها و نهادهای شهرستان تربت حیدریه است و برای افزایش خدمات و افراد زیرپوشش بیمه کشاورزان و روستاییان در تربت‌حیدریه از تمام امکانات و ظرفیت‌ها به شکل مطلوب استفاده می‌شود.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.