مدیر عالی حرم مطهر رضوی گفت: بر این باوریم که بارگاه مطهر و نورانی حضرت رضا(ع) محور و کانون گسترش معنویت در سطح جهان است و بر همین اساس مطالعات و برنامه‌ریزی‌های مختلفی در جهت ترویج و تعالی فرهنگ و سیره رضوی در دستور کار قرار گرفته است.

بارگاه نورانی ثامن‌الحجج(ع) باید کانون توسعه معنویت در سطح جهان باشد

به گزارش قدس آنلاین، محمد مهدی برادران مدیر عالی حرم مطهر رضوی در جلسه با مدیران شبکه‌های مختلف سیما با موضوع هماهنگی برنامه‌های تلویزیونی ویژه اربعین حسینی و دهه پایانی ماه صفر که شب گذشته در سازمان مرکزی آستان قدس رضوی برگزار گردید، عنوان کرد: لازم است تا آستان مقدس رضوی برای شیفتگان و ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) که این روزها از زیارت حضوری محرومند برنامه‌های ویژه خصوصا با رویکرد بین‌الملل داشته باشد.

وی افزود: ابعاد وجودی حضرت رضا(ع) چنان گسترده و متنوع است که متاسفانه تا کنون کمتر به آن پرداخته شده است و بسیاری از مردم هنوز شناخت کامل و جامعی از سیره و ویژگی‌های درخشان رفتاری این امام همام ندارند. نقش رسانه‌ها در رفع این نقص و آگاهی بخشی عمومی در این باره بسیار تأثیرگذار است.

مدیر عالی حرم مطهر رضوی در توضیح خدمت‌رسانی به زائران امام رضا (ع) توضیح داد: ۷ هزار خادم به صورت تشرفی و افتخاری، ۷۵ هزار خادمیار در مشهد، ۱۲۰ هزار خادمیار در استان‌های مختلف کشور و در مجموع بیش از ۲۰۰ هزار نفر در این آستان مقدس مشغول خدمت‌رسانی به دلباختگان حضرت رضا(ع) هستند.

برادران خاطر نشان کرد: خادمیاران در عرصه‌های مختلف از جمله بهداشت و سلامت، تعمیرات، تبلیغات، حمل ونقل و ویلچر و راهنمایی اماکن و... در حال خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران حرم امام رضا(ع) هستند اما متاسفانه هنوز در حوزه فعالیت‌های رسانه‌ای برای خادمیاران به ساماندهی خاصی نرسیده ایم.

مدیر عالی حرم مطهر رضوی در تشریح برنامه‌های آستان قدس رضوی اولویت نخست را خدمت‌رسانی به زائران برشمرد و گفت: بسیاری از مراسم‌ و برنامه‌هایی که به مناسبت‌های مختلف در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود با برنامه‌ریزی تخصصی و دقیق قابلیت رسانه‌ای شدن دارند. با توجه به ماهیت و ظرفیت بسیاری از این برنامه‌ها که در داخل حرم مطهر برگزار می‌شود می‌توان از پخش‌های صرفا استودیویی اجتناب کرد.

برادران ضمن درخواست هماهنگی حداکثری حوزه‌ها و بخش‌های مختلف با رسانه، گفت: برگزاری نخستین دوره جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع)، همزمان با ایام دهه پایانی ماه صفر، گامی در راستای توسعه وقف و نذر رسانه‌ای است و این جشنواره می‌تواند گامی مؤثر برای تولید آثار فاخر در قالب‌های مختلف و متنوع باشد.

برادران با بیان اینکه حرم مطهر در فعالیت‌های خویش رویکردهای جدی تمدن سازی، بیانیه گام دوم انقلاب و... را در نظر دارد؛ گفت: حرم مطهر در صورت فراهم شدن شرایط لازم و هماهنگی‌های مورد نیاز در جهت حفظ اهداف اصلی این آستان، آماده همکاری با رسانه‌ها است.

مدیر عالی حرم در ادامه به اقدامات ویژه آستان قدس رضوی در ایام کرونا در حرم مطهر رضوی اشاره کرد و گفت: در این ایام ضمن رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی؛ بیش از  ۱۰ میلیون ماسک بین زائران و مجاوران توزیع شد.

برادران همچنین به بیش از ۵۰۰ مورد اقدام  اصلاحی در محدوده روضه منوره حرم مطهر اشاره نمود و افزود: در ایام تعطیلی حرم، ما به صورت شبانه‌روزی مشغول فعالیت‌هایی همچون استحکام ضریح، اصلاح و بازسازی کتیبه‌های روضه منوره و رواق ها، اصلاح آیینه کاری ها و  رنگ بخش‌های مختلف اماکن متبرکه، بازسازی راهنماها، ‌نوسازی سنگ فرشها در بخش‌های فرسوده، اصلاح نور و... و. بوده‌ایم. تمام این اقدامات که در جهت رفاه حال زائرین و با توجه به نیازهای آنها صورت گرفته است برای اقشار مختلف مردم که دلداده حضرت رضا(ع) هستند جذاب است و از این بابت و همچنین برای انتقال تجربه فنی لازم قابلیت مستندسازی دارد، ‌که رسانه‌ها در این راستا می‌توانند بسیار مؤثر باشند.

منبع: آستان نیوز

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.