ایستگاه‌های قدیمی دوچرخه در سطح شهر مشهد در حال جمع‌آوری هستند و تا پایان آبان‌ماه تمام این ایستگاه‌ها جمع‌آوری خواهند شد.

تمامی ایستگاه‌های دوچرخه سطح مشهد تا پایان آبان جمع‌آوری می‌شود

به گزارش قدس آنلاین، خلیل‌الله کاظمی با اشاره به آخرین وضعیت مسیرهای دوچرخه سطح شهر مشهد اظهار داشت: در بحث توسعه زیرساخت‌ها و احداث مسیرهای ویژه دوچرخه‌سواری تا سال ۹۷ حدود ۱۳۴ کیلومتر مسیر داشتیم که در سال ۹۸، ۶۸ کیلومتر به این عدد اضافه شد.

وی با بیان اینکه احداث ۴۷ کیلومتر مسیر دوچرخه در برنامه سال ۹۹ شهرداری مشهد قرار دارد، گفت: امیدواریم با تکمیل این مسیرها، طول مسیرهای دوچرخه شهر مشهد به ۲۴۸ کیلومتر برسد.

کاظمی تصریح کرد: یکی از تصمیمات خوب شورای شهر مشهد بحث پیاده‌روسازی‌ها بود که در حوزه عمران و حمل‌ونقل شهرداری متمرکز شد؛ همین تمرکز سبب اجرای مسیرهای دوچرخه در پیاده‌روسازی‌ها باشیم.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای شهر مشهد با بیان اینکه در طرح جامع مطالعات حمل و نقل، ۲۶۵ کیلومتر مسیر دوچرخه برای شهر مشهد در نظر گرفته شده افزود: پایان امسال، با تکمیل اعتبارات در اصلاح بودجه، ۲۰ کیلومتر تا مطالعات طرح جامع فاصله خواهیم داشت.

کاظمی گفت: سال گذشته، ۴.۹ میلیارد تومان و امسال هم ۸ میلیاردتومان برای ایجاد مسیرهای دوچرخه در بودجه دیده شده است.

وی بزرگترین پروژه امسال در بحث احداث مسیرهای ویژه دوچرخه را حدفاصل تقاطع هاشمیه با بلوار نماز تا پل شهید ناصری دانست و تصریح کرد: طول این مسیر ۵.۵ کیلومتر است.  یکی از تاکیدات ما، ایجاد مسیر دوچرخه در پیاده‌روست؛ تنها در صورتی مسیر دوچرخه در خیابان احداث می‌شود که عرض پیاده‌رو کم باشد.

وی با بیان اینکه بهبود و بهسازی مسیرهای دوچرخه یکی از اولویت‌ها بوده و سال گذشته ۳.۳ میلیاردتومان برای این مهم تخصیص یافته است، گفت: امسال هم ۵.۶ میلیاردتومان به این امر اختصاص پیدا می‌کند.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای شهر مشهد خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع در بحث استفاده از مسیرهای دوچرخه، تامین دوچرخه برای تردد شهروندان است.

کاظمی با اشاره به قراردادی که سال ۹۰ برای دوچرخه‌های اشتراکی منعقد شد، گفت: ۱۶۵ ایستگاه توسط شرکت مربوطه در نقاط مختلف ایجاد شده بود که نازیبایی‌هایی داشت و معضلی در سطح شهر محسوب می‌شد.

وی از تعیین تکلیف ایستگاه‌های دوچرخه با هماهنگی دستگاه قضایی خبر داد و گفت: تا امروز حدود ۶۳ ایستگاه جمع‌آوری شده و تا پایان آبان ماه هم تمامی این ایستگاه‌ها جمع‌آوری می‌شود.

کاظمی با اشاره به عزم جدی مدیریت شهری برای تامین دوچرخه‌های اشتراکی افزود: برهمین اساس، شهرداری با کارخانه دوچرخه‌سازی آساک دوچرخ وارد تعامل شد و پس از قراردادی که منعقد کردیم، این کارخانه تعطیل شده، فعالیت خود را از سر گرفت.

وی اظهار کرد: در قرارداد اولیه، خرید ۴۰۰ دستگاه دوچرخه قید شده بوده تاکنون ۲۰۰ دستگاه تحویل شهرداری شده و ۲۰۰ دستگاه دیگر هم تا پایان مهرماه تحویل خواهد شد.

کاظمی از تامین اعتبار ۸.۶ میلیاردتومانی برای تامین دوچرخه خبرداد و گفت: رک‌های این دوچرخه در محور اصلی بلوار وکیل‌آباد تا میدان شهدا نصب خواهد شد؛ این فرآیند احتیاج به هیچ اپراتوری ندارد و قفل‌های دوچرخه با استفاده از اپلیکیشن شهرمن، پس از ثبت نام باز می‌شود.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.