مدیر عامل شرکت خمیرمایه رضوی از ارتقاء کیفیت محصولات تولیدی این شرکت در سال جهش تولید خبر داد.

ارتقاء کیفیت محصولات خمیرمایه رضوی در سال جهش تولید

به گزارش قدس آنلاین، محمد صادق مروارید بیان کرد: این شرکت طی ۶ ماه نخست سال ۱۳۹۹، هزار و ۹۴۱ تن خمیر مایه تازه و ۲ هزار و ۱۹۳ تن خمیر مایه خشک را تولید و بازار عرضه کرده است.

وی ادامه داد: ضمن این که شرکت خمیرمایه رضوی در مجموع به صورت همگن ۲ هزار و ۸۴۰ تن محصول تولید کرده است.

مدیر عامل شرکت خمیرمایه رضوی با اشاره به رشد ۲ درصدی تناژ تولید در شرایط کرونایی فعلی تصریح کرد: علیرغم این که تناژ تولید در سال گذشته، بالاتر از ظرفیت اسمی بوده ولی امسال با رکوردی جدید در تولید روبرو بوده ایم.

وی ادامه داد: در واقع برخلاف حساسیت های ناشی از بیماری کرونا و تعطیلی اجباری خطوط تولید در ابتدای سال به مدت ۶ روز به دلیل رعایت مسائل بهداشتی و ضد عفونی بیشتر خطوط، تناژ تولید در مقایسه با سال گذشته ۲ درصد افزایش داشته که این میزان به نوبه خود رکورد جدیدی است.

مروارید، استفاده بهینه از مواد اولیه همراه با اصلاح فرایند تولید را از جمله مهم ترین اقداماتی دانست که منجر به افزایش میزان تولید شده است.

وی ادامه داد: علاوه بر این، بهسازی تاسیسات، تجهیزات و ابنیه شرکت خمیرمایه رضوی، بخشی دیگر از مهم ترین اقدامات این مجموعه در سال جاری را به خود اختصاص می دهد.

مروارید درباره بیشترین آمار فروش یا به عبارتی درخواست مشتریان گفت: از ابتدای امسال، درخواست مشتریان بیشتر برای خمیر مایه خشک و سپس برای خمیر مایه تازه بوده است.

وی ادامه داد: این شرکت در حوزه فروش داخلی دارای نمایندگان متعددی است، به طوری که ۶۶ نماینده داخلی در سراسر کشور عرضه محصولات خمیرمایه رضوی را بر عهده دارند.

مدیر عامل شرکت خمیرمایه رضوی با اشاره به موفقیت های این شرکت طی سال جاری تصریح کرد: خمیر مایه رضوی از ابتدای امسال به عنوان برند شایسته تقدیر توسط انجمن مدیران صنایع و استانداری خراسان رضوی شناخته شده و از آن تقدیر به عمل آمده است.

منبع: آستان نیوز

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.