پزشکان تاکید کرده اند که چربی‌های ترانس موجود در مواد غذایی بسته بندی شده خطر ابتلا به سکته قلبی را به شدت افزایش می‌دهد.

ماده‌ای در غذاهای تجاری که برای قلب شما سم است

قدس آنلاینچربی‌های ترانس موجود در غذاها خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

باید توجه داشته باشیم که چربی‌های ترانس تولید شده در بازار به عنوان یک طعم دهنده به غذاها محسوب می‌شوند و برای افزایش ماندگاری آن‌ها در نظر گرفته شده اند.

افرادی که از غذاهای مملو از این ماده غذایی مصرف می‌کنند بیشتر به دیابت مبتلا شده همچنین  دچار حمله قلبی یا سکته می‌شوند.

برای داشتن یک سبک زندگی سالم، متخصصان و پزشکان تغذیه داشتن یک رژیم غذایی مناسب و برنامه ورزشی منظم را توصیه می‌کنند.

دکتر عایشه بویاژ از متخصصان علم تغذیه می‌گوید: باید یک رژیم غذایی مدیترانه‌ای سرشار از روغن زیتون درجه یک، سبزیجات، میوه ها، غلات کامل، حبوبات و محصولات لبنی را بر رژیم‌های غذایی دیگر ترجیح دهیم.

یک ماده نگهدارنده در غذاهای تجاری که برای قلب شما سم است

همچنین دکتر اونر اوزدوگان نیز توضیح داد که ورزش کردن و پرهیز از مصرف چربی‌های ترانس از دوره کودکی امری ضروری است.

ترکیه پس از اتحادیه اروپا محدودیت‌هایی را برای چربی‌های ترانس در مواد غذایی وضع کرده است. سازمان بهداشت جهانی هم برای حذف این مؤلفه از زنجیره تامین مواد غذایی تا سال ۲۰۲۳ هدف گذاری کرده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.