معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری خراسان رضوی بیان کرد: تاسیسات گردشگری قبل از ثبت نام در سیستم کارا باید به دو وبسایت معرفی شده سر بزنند و اطلاعات خود را تکمیل کنند. این فرایند با کد ملی یا شماره کارگاه قابل انجام است.

تاسیسات گردشگری قبل ثبت‌نام در سامانه کارا اطلاعات خود را تکمیل کنند

به گزارش قدس آنلاین،  یوسف بیدخوری در جلسه لایو اینستاگرامی پیرامون تسهیلات بانکی برای تاسیسات و واحدهای گردشگری گفت: دفاتر خدمات گردشگری و مسافرتی در سایت ta.mcth.ir لازم است ثبت‌نام کنند و تاییده اولیه سازمان را بگیرند. سایر تاسیسات نیز باید در myst.mcth.ir ثبت‌نام کنند و تاییدیه اولیه را کسب کنند تا در وبسایت کارا به مشکل برخورد نکنند. قبلا مصوبه‌ای داشتیم که در آن اعلام شده بود، تمام دست‌اندرکاران صنعت گردشگری که در حال فعالیت هستند و پروانه بهره‌برداری دارند، به ازای هر کارمند شاغل بیمه شده می‌توانستند تقاضای ۱۶ میلیون تومان وام داشته باشند. این تقاضا پس از ثبت در سامانه کارا به اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری ارجاع می‌شد و پس از تایید سازمان دوباره سیستم کارا بازمیگشت و از طریق بانک پرداخت وام صورت می‌گرفت.

وی ادامه داد: تاکنون مبلغ ۱۱۰ میلیارد تومان تقاضای وام شده که مربوط به صنایع گردشگری و صنایع دستی است. از این مبلغ حدود ۷۷ میلیارد تومان پرداخت شده و پرداخت الباقی نیز در حال پیگیری است. در مصوبه جدیدی که به ما ابلاغ شده، قید شده است که برای هر کدام از تاسیسات مبلغی که مشخص شود. متقاضیان به محض ثبت‌نام در سایت از این مبالغ آگاه خواهند شد. این مبالغ برای تاسیسات گردشگری بر اساس تعداد اتاق و مساحت مجموعه است و در دفاتر خدمات گردشگری نیز عمدتا بر اساس تعداد کارمندها خواهد بود.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری خراسان رضوی تشریح کرد: این مبالغ برای هتل‌های یک ستاره حداکثر ۲۰۰ میلیون تومان، دو ستاره حداکثر ۳۰۰ میلیون تومان، سه ستاره حداکثر ۴۵۰ میلیون تومان، چهار ستاره حداکثر ۷۰۰ میلیون تومان و هتل‌های پنج ستاره تا سقف ۹۰۰ میلیون تومان است.

بیدخوری ادامه داد: هتل آپارتمان‌های درجه سه ۲۰۰ میلیون تومان، هتل آپارتمان‌های درجه دو ۲۵۰ میلیون تومان هتل آپارتمان‌های درجه یک ۳۵۰ میلیون تومان سقف دریافتی است. این مبلغ برای میهمان‌پذیرهای درجه دو ۲۵۰ میلیون تومان و برای درجه یک‌ها حداکثر ۳۵۰ میلون تومان است. اقامت‌گاه‌های بوم‌گردی واجد دریافت حداکثر ۸۰ میلیون تومان برای نوع درجه سه، ۱۰۰ میلیون تومان برای نوع درجه دو و  ۲۰۰ میلیون تومان برای نوع درجه یک این اقامتگاه‌هاست.

وی افزود: سفره‌خانه و واحدهای پذیرایی بین راهی درجه یک ۱۰۰ میلیون تومان، درجه دو ۱۵۰ میلیون تومان و درجه یک ۲۰۰ میلیون تومان سقف دریافت تسهیلات دارند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری خراسان رضوی گفت: در مورد اشخاص نیز ارزیابان ۱۶ میلیون تومان، راهنمایان  گردشگری۲۰ میلیون تومان، شرکت‌های ارزیابی تاسیسات گردگشری تا ۵۰ میلیون تومان، موسسات آموزشی ۶۰ میلیون تومان و دفاتر خدمات مسافرتی از ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون سقف تسهیلات دریافتی آن‌هاست. این مبالغ در صورت عدم دریافت به طور کامل و در صورت پرداخت قبلی مابه‌التفاوت آن قابل پرداخت است.

بیدخوری تصریح کرد: خوشبختانه انجام فرایند بانکی نیز به سهولت انجام شده که البته در مراحل اول بین یک تا سه ضامن مورد نیاز است و برای مراحل بعد و مبالغ بالاتر ضمانت‌های بانکی دیگری مورد نیاز است. در مورد بانک‌ها مساله‌ای که وجود دارد موضوعی به نام امهال بازپرداخت تسهیلات بانکی پرداخت‌شده تا آخر سال ۹۹ است که در ستاد ملی کرونا به تصویب رسید ولی گاها بانک‌ها تخلفاتی را انجام می‌دهند و سررسید اقساط برای مشتریان صادر می‌کنند. این مورد در جلسه‌ای که در استانداری برگزار شد، برطرف و جزئیات آن برای بانک‌های مورد نظر ارسال گردید.

وی بیان کرد: توصیه من به گردانندگان تاسیسات گردشگری این است که تا صدور تاییدیه کامل بانک مرکزی تهران اقساطی پرداخت نکنند. لازم به ذکر است مساله امهال تسهیلات بانکی مشمول جریمه نمی‌شود و در صورت دیرکرد، تاسیسات نباید جریمه و مبلغی اضافه برای آن پرداخت کنند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری خراسان رضوی افزود: در ادامه نامه ابلاغ شده دکتر مونسان، وزیر گردشگری میراث فرهنگی و صنایع دستی، به استانداران چند بند دیگر وجود دارد که به ترتیب مربوط به تمدید مهلت پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایی تا سال ۱۳۹۹، امهال هزینه آب، برق و گاز سال ۱۳۹۹و امهال هزینه‌های مالیاتی سررسید سال ۱۳۹۹ است. فعالان حوزه گردشگری مشکلات پیش آمده در هر بند را از طریق انجمن‌ها و اصناف خود پیگیری کرده و به ما ارسال کنند.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.