معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: مردم باید توجه داشته باشند که وضعیت کرونا بویژه در شهرستانهای دارای وضعیت زرد شکننده است و اگر رفتارهای اجتماعی رعایت نشود، شاهد افزایش تعداد مبتلایان خواهیم بود.

روند کاهشی آمار کرونا شکننده است

به گزارش قدس آنلاین، دکتر مهدی قلیان با بیان اینکه تعداد شهرستانهای دارای وضعیت زرد کرونایی در خراسان رضوی به ۳۰ شهرستان افزایش یافته است خاطر نشان کرد: هم اکنون شهرستانهای مشهد، بینالود و گناباد از نظر شیوع کرونا وضعیت نارنجی دارند و بقیه شهرستانهای خراسان رضوی در وضعیت زرد قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به روندکاهشی تعداد مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ در خراسان رضوی افزود: در حال حاضر تعداد بستری‌شدگان ناشی از کرونا در این استان به ۱۲۵ نفر در روز کاهش یافته است که این میزان در اوج موج سوم کرونا، طی اواخر آبان‌ ماه تا اوایل آذر ماه امسال به بیش از ۴۰۰ نفر در روز رسیده بود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: طی این مدت تعداد کل بستری‌شدگان کرونا در بیمارستانهای خراسان رضوی  از ۲ هزار و ۳۸۰ نفر به ۶۳۳ نفر کاهش یافته است.

 قلیان گفت: اکنون ۲۱۶ بیمار بدحال کرونایی در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان خراسان رضوی بستری هستند که این میزان در اوج بیماری افزون بر ۴۰۰ نفر بود.

وی با بیان اینکه تعداد مبتلایان سرپایی کرونا در خراسان رضوی نیز افت قابل توجهی یافته است افزود: روز گذشته از یک هزار و ۸۶ آزمایش انجام شده در مراکز جامع خدمات سلامت زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نتیجه ۲۲ درصد آنها مثبت شده در حالی که پیش از این نتیجه آزمایشات سرپایی بین ۴۵ تا ۵۰ درصد مثبت بود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: محدودیت‌ و ممنوعیت رفت و آمد و فعالیت مشاغل تا اطلاع بعدی در تمامی شهرها همچنان برقرار است و هم‌اکنون تنها فرق شهرستانهای نارنجی و زرد در اعمال محدودیت‌های کرونایی این است که در وضعیت زرد، رده‌های شغلی یک، دو و سه اجازه فعالیت دارند اما در وضعیت نارنجی فقط رسته‌های شغلی یک و دو می‌توانند فعالیت کنند.

 قلیان اظهار کرد: نباید احساس کنیم که محدودیت‌ها تمام شده و ویروس از بین رفته است زیرا به محض اینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی را جدی نگیریم شاهد اوج دوباره بیماری بویژه با توجه به شیوع موج جدید آن در اروپا خواهیم بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.