معاون حقوقی آستان قدس بر ضرورت استفاده از شیوه اهل بیت(ع) در پیشگیری از جرم تأکید کرد و گفت: اهل بیت(ع) مجرمین را تربیت می‌کردند تا مرتکب جرم نشوند.

لزوم به کارگیری روش ائمه اطهار(ع) در تربیت مجرمان

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام رضا دانشور ثانی، با اشاره به اینکه پیامبر و ائمه اطهار (ع) نقش قانون‌گذاری را ایفا نکردند بلکه تمام دغدغه آنان این بود که مبانی قانون گذاری را به بشر بیاموزند، گفت: این قوانین با توجه به اهداف و آموزه‌های ائمه اطهار (ع) همواره باید مد نظر قانون گذاران در هر زمانی قرار گیرد.

معاون حقوقی آستان قدس رضوی بیان کرد: قانون برای زندگی بشر وضع شده است و در هر زمانی مقتضیات قانونی خود را دارد، از همین رو تمام بزرگان دین دو عنصر زمان و مکان را در اجتهاد و قانون‌گذاری مورد توجه قرار می‌دهند.

وی اظهار کرد: تمام مبانی قانون‌گذاری ائمه اطهار (ع) ریشه عقلی دارند و به دو دسته اهداف اولیه و ثانویه تقسیم می‌شوند، هدف اولیه حفظ و صیانت از حیات انسان‌هاست و اولین چیزی که در قانون‌گذاری باید به آن توجه شود حفظ حیات است. اهداف ثانویه قانون‌گذاری ائمه (ع) در امور حقوقی، کیفری، اقتصادی، فرهنگی، نظامی و اجتماعی و… در جامعه است.

حجت‌الاسلام دانشور ثانی با بیان این نکته که اصل قانون، تعادل در جامعه است، گفت: هدف اساسی و کلیدی قانون‌گذاری تعادل در جامعه است و ائمه (ع) این تعادل را متذکر شدند.

وی با اشاره به ضرورت استفاده از شیوه اهل بیت (ع) در پیشگیری از جرم، افزود: اهل بیت (ع) در این خصوص به جای آگاهی دادن به مردم که در مقابل ظلم قرار نگیرند، مجرمین را تربیت می‌کردند تا مرتکب جرم نشوند.

منبع: مهر

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.