پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای نخستین بار موفق به تولید و عرضه مکمل بهبود سندروم متابولیک بر پایه گیاه زرشک با نام تجاری (گلوکوبر) شدند.

دستاوردی بکر از شرکت‌های دانش‌بنیان‌ ‌/ مکمل بهبود سندروم متابولیک در مشهد تولید شد

به گزارش قدس آنلاین، پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای نخستین بار موفق به تولید و عرضه مکمل بهبود سندروم متابولیک بر پایه گیاه زرشک با نام تجاری (گلوکوبر) شدند.

سیدحسن امامی؛ مدیر گروه داروسازی سنتی دانشکده داروسازی مشهد و از مجریان طرح تولید گلوکوبر در این زمینه اظهار داشت: سندروم متابولیک شامل مجموعه‌ای از اختلالات شامل فشارخون بالا، قند خون بالا، چربی بالای دور کمر و سطوح غیرطبیعی کلسترول یا تری گلیسیرید است که متاسفانه به شکل پیش رونده‌ای در حال شیوع است.

وی ادامه می‌دهد: تغییر سبک زندگی سالم و عدم تحرک کافی و انجام فعالیت‌های فیزیکی روزانه، مصرف دخانیات، مصرف انواع فست فودها و قندها، نوشابه های گازدار و آبمیوه‌های غیرطبیعی، افزایش مصرف چربی و نمک در رژیم غذایی، استرس و...زنگ خطری است که سال‌های گذشته به صدا درآمده و آمارهای هشداردهنده درباره افزایش شاخص چاقی، اضافه وزن و افزایش چشمگیر ابتلا به بیماری‌های قلبی، عروقی و دیابت موید بحرانی گسترده در سالهای پیش روی نظام سلامت است.

امامی  تصریح کرد، گیاه زرشک ( Berberis vulgaris)  از  دیر باز در طب سنتی و فولکلور جهت درمان بیماری‌های گوناگون کبدی و گوارشی مورد استفاده قرار می‌گرفته و طبق شواهد متعدد در طب مدرن، عصاره‌ ی ریشه و ساقه‌ این گیاه، اثرات مفید و ارزشمندی در بهبود شاخص‌های سندرم متابولیک داشته؛ کپسول گلوکوبر یک فرآورده طبیعی حاوی عصاره تغلیظ شده ریشه و ساقه گیاه زرشک بوده و با داشتن مواد موثر متعدد از جمله ترکیب آلکالوئیدی بربرین، از طریق مکانیسم‌های مختلف به کنترل و بهبود این شرایط خطرآفرین کمک می‌کند.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.