​مدیر کل دفتر تامین مالی و پشتیبانی تولید وزارت صمت با اشاره به رشد قابل توجه در حجم و تعداد پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی مصوب در سال ۹۹، بیشترین حجم سرمایه‌گذاری را متعلق به چین و در حدود ۵۴۳ میلیون دلار عنوان کرد.

​رشد ۱۸۹ درصدی حجم سرمایه‌گذاری خارجی مصوب در بخش صنعت، معدن و تجارت

به گزارش قدس آنلاین، نعمت اله شهبازی در خصوص سرمایه‌گذاری خارجی مصوب در بخش صنعت، معدن و تجارت ۹۸ گفت: در سال ۹۹، سرمایه‌گذاری خارجی مصوب در بخش صنعت، معدن و تجارت با رشد ۹۲ درصدی درتعداد و افزایش ۱۸۹درصدی از نظر حجم سرمایه‌گذاری روبرو بوده است و از مجموع کل ۱۵۸ پروژه با ارزش ۲ هزار و ۴۶۹ میلیون دلار، تعداد ۶۲ مورد با ارزش سرمایه‌گذاری ۵۶۲ میلیون دلار به بهره‌برداری رسیده است و مابقی در مراحل اجرایی هستند.

مدیرکل دفتر تامین مالی و پشتیبانی تولید وزارت صمت، سهم بخش صنعت، معدن و تجارت را ۲۹ درصد ازکل سرمایه‌گذاری خارجی مصوب کشور در سال گذشته اعلام کرد و افزود: از ۱۵۸ پروژه بخش مربوط به صنعت، معدن و تجارت، بیشترین سهم مربوط به حوزه صنعت با ۱۴۳ پروژه بوده است.

وی در ادامه تعداد پروژه های تجاری و معدنی را به ترتیب هشت و هفت پروژه عنوان کرد و ادامه داد: از مجموع پروژه‌های انجام شده، تعداد ۶۳ پروژه با سرمایه‌گذاری صد درصد خارجی و به ارزش بالغ بر یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلارانجام شده است و تعداد ۷۸ پروژه به ارزش بیش از ۵۵۰ میلیون دلار نیز با مشارکت شرکای داخلی بوده است.

طبق توضیحات شهبازی بیشترین سهم از حجم سرمایه‌گذاری خارجی مصوب در حوزه صنعت ، معدن و تجارت در استان خوزستان انجام شده است و استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، فارس و آذربایجان شرقی به در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیرکل دفتر تامین مالی و پشتیبانی تولید وزارت صمت با بیان اینکه بیشترین حجم سرمایه گذاری در حوزه ساخت مواد و محصولات شیمیایی ، با سرمایه‌گذاری سهم ۵۷۸ میلیون دلار بوده است، بیان کرد: ساخت فلزات با سرمایه‌گذاری ۳۱۳ میلیون دلار، ساخت کاغذ و محصولات کاغذی با سرمایه‌گذاری ۲۸۵ میلیون دلار و فعالیت‌های پشتیبانی و کمکی حمل و نقل نیز با سرمایه‌گذاری ۲۸۰ میلیون دلار، چهار گروه نخست سرمایه‌پذیر در سال ۹۹ تعیین شده‌اند.

شهبازی در ادامه بیشترین حجم سرمایه‌گذاری را مربوط به کشور چین اعلام کرد و گفت: چین با سرمایه‌گذاری ۵۴۳ میلیون دلار، آلمان با سرمایه‌گذاری تقریبی ۴۸۷ میلیون دلار و امارات با سرمایه‌گذاری بیش از ۳۶۳ میلیون دلار به عنوان سه شریک نخست از نظر حجم سرمایه‌گذاری در پروژه‌های صنعتی، معدنی و تجاری در سال ۹۹ بودند ولی از تعداد افغانستان، ترکیه و چین به ترتیب با مشارکت در ۴۷ ، ۱۴ و ۱۲ پروژه به عنوان سه کشور نخست سرمایه‌گذار در این حوزه‌ها بودند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.