اولین نشست اتاق فکر ورزش ایران از سوی مرکز پژوهش های راهبردی وزارت ورزش و جوانان با حضور اساتید تربیت بدنی و ورزش در محل این وزارتخانه برگزار شد.

تشکیل اولین نشست اتاق فکر ورزش در وزارت ورزش و جوانان

به گزارش قدس آنلاین به نقل از برنا، در این نشست که بزرگانی مانند دکتر احسانی ، دکتر کوزه گری و اساتیدی از سایر نهادها و وزارتخانه ها حضور داشتند ابتدا حسن زاده رییس مرکز پژوهش های راهبردی وزارت ورزش و جوانان در سخنانی کوتاه هدف از تشکیل اطاق فکر ورزش را تاکید وزیر ورزش و جوانان دانست و گفت: ورزش کشور برای رسیدن به آرمانهای بالای خود و استانداردهای جهانی نیاز به طرحی منسجم و قابل اجرا دارد که هم با استانداردهای جهانبی همخوانی داشته باشد و هم اینکه با فضای فرهنگی و اجتماعی و ساختاری ورزش ما بتواند همگون و هماهنگ باشد.

حسن زده افزود: ما از همه اساتید تربیت بدنی و علوم ورزش دعوت می کنیم که هر طرح و ایده ایی دارند ارائه کنند و این اتاق فکر هم بهانه ایی است تا بتوانیم از وجود همه افکار بزرگان عرصه ورزش استفاده کنیم.

در این نشست دکتر احسانی از اساتید برجسته رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی گفت: در ورزش برنامه محوری باید اساس کارها باشد و این مجریان هستند که باید براساس برنامه حرکت کنند نه اینکه افراد و مسئولین برنامه ها را براساس میل شخصی خود تغییر دهند.

وی گفت: بنده تحقیقاتی وسیعی را بر روی 5 کشوری که در المپیک لندن اول تا پنجم شده اند داشته ام و نتایجی که به دست آمده به ما می گوید که آنها برنامه دارند و برنامه محورند یعنی ورزش را از مدارس به صورت علمی آغاز کرده اند و سیستم مرتبی هم بنا نهاده اند و افرادی که که در این سیستم کار می کنند باید براساس استانداردهایی که تعریف شده عمل کنند و این می شود که می بینیم نتایجی که در المپیک می گیرند فوق آلعاده و برنامه ریزی شده است نه اینکه احساسی و اتفاقی باشد. آنها در ورزش قهرمانی با آموزش و پرورش و مراکز علمی کاملا هماهنگ هستند و در ورزش همگانی با شهرداری ها و سایر نهادهای مردمی. شما در این 5 کشوری که که گفتم هیچ پارکی را نمی توانید پیدا کنید که زمین ورزشی و فضای ورزشی نداشته باشد. از طرفی ما فکر می کنیم پول آنها خیلی بیشتر از ماست در حالی که بمراتب کمتر از ما هزینه می کنند اما درست هزینه می کنند و براساس برنامه هزینه می کنند. مثلا در کشوری مثل آمریکا به قهرمان المپیک خود 16 هزار دلار میدهند اما در هر حال سیستماتیک با قهرمان خود برخورد می کنند و ما یکباره می گوییم 200 سکه که چندین برابر آنها می شود. من می گویم بیاییم این پول ها را از پایه هزینه کنیم تا در بالا و در قله قهرمانی با تب کردن یک تک ستاره همه آرمانها و آرزوهای ما در المپیک برباد نرود.

دکتر احسانی افزود: ما باید به گونه ایی برنامه ریزی کنیم که روسای فدراسیونها - مدیران کل و حتی شخص وزیر در قالب برنامه مدونی امور ورزش را به پیش ببرند و مهم نیست که چه فردی وزیر یا رییس و مدیر کل می شود مهم اینجاست که بدانیم آقای وزیر یا رییس فدراسیون آیا می توانند در قالب برنامه ایی که طراحی و تدوین می شود توسط اتاق فکر با استانداردهای جهانی خودشان را تطبیق بدهند یا خیر. اگر توانستند ورزش ما پیشرفت می کند اما اگر قبول نکرد و نتوانست باید مدیری را انتخاب کنیم که در چارچوب برنامه بگنجد.

در این نشست همچنین اساتیدی همچون دکتر سلیمی -افضلی -دکتر اسماعیلی -، حیدر از مربیان با تجربه ورزشی - دکتر قاسمی - حسین زاده رییس تربیت بدنی شهرستان دماوند و از قهرمانان ورزشی و تنی چند از بزرگان و اساتید رشته ورزش و تربیت بدنی حضور داشتند.


قرار است نشست های اتاق فکر به صورت مدون برگزار شود.
 

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.