مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: در ۶ ماهه نخست امسال ۴۳ واحد صنعتی و خدماتی شهرکهای صنعتی استان موفق به کسب گرید دانش بنیانی شده یا گرید دانش بنیانی آنها تمدید شده است.

۴۳ واحد صنعتی و خدماتی خراسان رضوی گرید دانش بنیانی دریافت کردند

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی، علی بهرامی زاده افزود: گرید دانش بنیانی به شرکتی اعطا می شود که صلاحیت دانش بنیانی بودن آن توسط کارگروه ارزیابی و تشخیص تایید شود.

وی اظهار داشت: در ۶ ماهه نخست امسال همچنین شناسایی و فرآیند پیش ممیزی واحدهای مستعد در زمینه اخذ گرید دانش بنیانی توسط شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی برای ۹ واحد صنعتی انجام گرفت.

وی بیان کرد: اخذ گرید دانش بنیانی از جمله برنامه های شرکت شهرکهای صنعتی استان برای ارتقای سطح فناوری و دانش فنی واحدهای صنعتی است که کسب آن واحد را از ۱۰۰ مزیت و تمام حمایت‌ها و تسهیلات قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات بابت محصولات تأیید شده، بهره مند می کند.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی ادامه داد: در ۶ ماهه نخست امسال به منظور ارتقای سطح فناوری و دانش فنی واحدهای صنعتی استان، پنج پروژه رفع نیاز فناورانه  با توجه به نیاز واحدهای صنعتی در حوزه فرمالاسیون، تامین دستگاه ها و ماشین آلات هایتک، منطبق با اعلام نیاز به شرکت شهرکهای صنعتی و استفاده از مشاوره های تخصصی شهرک از طریق فناورها و شرکتهای داشن بنیان سطح استان اجرا شده است.

بهرامی زاده پنج پروژه رفع نیازهای فناورانه مزبور را شامل تولید و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره زیرپوشانی شده خرفه و کاربرد آن به منظور استفاده در یک سیستم غذایی و لبنی، بررسی پایداری و کاربرد فرآورده های مواد غذایی مورد استفاده قنادی در محصولات مختلف، طراحی و ساخت فرمانتور تولید خمیر ترش، تهیه کامپوزیتهای پلیمری زیست تخریب پذیر برای ساخت ظروف یکبار مصرف مواد غذایی، فرمولاسیون بستنی پروبیوتیک غنی شده برشمرد.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: در راستای ارتقای سطح فناوری واحدهای صنعتی استان، این شرکت به منظور بهره مندی واحدها از هیات علمی دانشگاه ها و خبرگان علمی و دانشگاهی درصدد انعقاد تفاهم نامه هایی با مراکز آموزشی و نهادهای مختلف برآمده است.

بهرامی زاده افزود: در این راستا در ۶ ماهه نخست امسال امضای تفاهم نامه همکاری با پارک علم و فناوری خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی، جهاد دانشگاهی و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان انجام گرفت و امضای تفاهم نامه های دیگری نیز با برخی از نهادهای مختلف استان در جریان است.

وی بیان کرد: این تفاهم نامه ها، برنامه ریزی و حمایت از برگزاری دوره های آموزشی برای شرکتهای دانش بنیان و فناور به منظور ارتقای توانمندیها و توسعه بازار صادراتی، اتخاذ رویکرد مبتنی بر ارزشگذاری داراییهای فکری و مدیریت و بهره برداری تجاری از آنها، برگزاری وبینار نیازسنجی دارایی های فکری، تجارت با پاکستان و هند و کمپین فکری و تجاری سازی اختراعات را دنبال می کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.