• گزینه‌ای که از روی میز برداشته شد

    گزینه‌ای که از روی میز برداشته شد

    محمد صادق کوشکی یادداشتی را با عنوان «گزینه‌ای که از روی میز برداشته شد»، درباره تهدید نظامی ایران از سوی آمریکایی‌ها در روزنامه حمایت نوشته است که در ادامه آنرا می خوانید.

  • رجزخوانی در ساعت صفر!

    رجزخوانی در ساعت صفر!

    این که تصور شروع جنگ دیگری در سوریه داشته باشیم، احتمال بسیار ضعیفی دارد. در حقیقت 50 هزار تروریست باقیمانده در ادلب برای آمریکایی‌ها چندان اهمیتی ندارد که بخواهند وارد جنگ تمام عیار با روسیه شوند.

  • «تحلیل بحران» یا «بحران تحلیل»

    «تحلیل بحران» یا «بحران تحلیل»

    علی دارابی یادداشتی را با عنوان «تحلیل بحران» یا «بحران تحلیل» در روزنامه صبح نو درباره تحریم‌ها و پیامدهای ناشی از آن نگاشته است که در ادامه آنرا می‌خوانید.

  • آیا «آخوند خراسانی» را روس‌ها مسموم کردند؟ 

    مرجعِ پیشرو

    آیا «آخوند خراسانی» را روس‌ها مسموم کردند؟ 

    او برای دفع مشکلات ایران با امپراتور روس نامه‌نگاری داشته و حتی زمانی برای دفاع از حق مظلومان استبدادزده ایران شکایتی به دادگاه لاهه هلند می‌فرستد... در بحث اتحاد مسلمانان و تقریب مذاهب برخی‌ها او را حتی برتر از سید جمال‌الدین اسدآبادی می‌دانند.

  • شبکه بانکی و پمپاژ روزانه  نقدینگی

    شبکه بانکی و پمپاژ روزانه  نقدینگی

     حدود ۱۶۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور وجود دارد که هر ۳۳ ماه میزان آن دو برابر می‌شود.

  • رشد اقتصادی کشور با توسعه بنادر

    رشد اقتصادی کشور با توسعه بنادر

    در عرصه تجارت دسترسی به بازارهای جهانی اولویت رشد اقتصادی یک کشور محسوب می‌شود، در این راستا بنادر به عنوان شاخص‌ترین رکن اساسی اقتصادی تجاری در یک کشور هستند.

  • نگاهی به حمایت اتاق بازرگانی از الحاق ایران به FATF

    نگاهی به حمایت اتاق بازرگانی از الحاق ایران به FATF

    اخیرا اتاق بازرگانی با انتشار بیانیه‌ای عنوان کرد که در صورت عدم پایبندی ایران به رعایت توصیه‌های چهل گانه FATF، انزوای مالی کشور قطعی خواهد بود.

  • چرا نمایندگان از «رأی علنی» استقبال نمی‌کنند

    چرا نمایندگان از «رأی علنی» استقبال نمی‌کنند

    رسایی در یادداشتی به چرایی مخالفت نمایندگان با رأی‌گیری علنی در روز طرح سؤال از رئیس‌جمهور پرداخت.

  • «کِرسام»؛ بالکن های چوبی سلام می‌دهند

    «کِرسام»؛ بالکن های چوبی سلام می‌دهند

    ساری- اگر اهل سفر هستید و شمال مقصدتان است، حتماً به کِرسام بیایید، روستایی بی نظیر در چهاردانگه ساری.

  • پیک نیک، بیخ گوش خطر

    پیک نیک، بیخ گوش خطر

    بعد از این همه سال جاده داری و اتومبیل سواری انگار هنوز نمی دانیم شرایط محل اُتراق، تنها به خوشی آب و هوا و منظره زیبا و خوشآمدی ما نیست و از مهمات توقف در یک مکان، حضور امنیت است.

  • دشمن زمانه ات را بشناس

    دشمن زمانه ات را بشناس

    تلاش‌های هدفمند دشمن، بزرگ‌نمایی مشکلات اقتصادی و معیشتی امروز جامعه ما و آدرس غلط دادن در باره منشا این مشکلات و راه حل آن است.

  • تحریم‌های رسانه‌ای

    تحریم‌های رسانه‌ای

    مسدودسازی حساب کاربری ایران با این حجم نشان می‌دهد تحریم‌های آمریکا علیه ایران به حوزه‌های اقتصادی و نظامی محدود نیست، بلکه به حوزه رسانه‌ای هم گسترش یافته است.

  • ارزش پول ملی طی ۹ ماه ۱۵۰ درصد افت کرد

    یاداشت

    ارزش پول ملی طی ۹ ماه ۱۵۰ درصد افت کرد

    تدابیر اشتباه پی در پی باعث تشدید رکود، بیکاری، قاچاق و... شده و عملکرد دولت اصلاً قابل قبول نیست و آمارهای رئیس جمهور و تیم اقتصادی شاید در ظاهر درست باشد، اما با واقعیت جور نیست و برای مردم موشکافی نمی‌شود.

  • زمان کارهای بزرگ فرا رسیده است

    یاداشت

    زمان کارهای بزرگ فرا رسیده است

    امروز هم انبار شدن بخش قابل توجهی از کاغذ وارداتی و ایجاد کمبود تصنعی در بازار، سبب شده است که این کالا، نایاب و بشدت گران شود و در عمل بازار نشر در کشور در رکود قرار گیرد. چاره چیست؟ تا کی باید بخش مهمی‌ از درآمد ملی صرف واردات و دپوی کاغذ شود؟

  • اثر بازدارندگی عُجب در گفتار امام هادی(عl

    حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا جواهری در گفتگو با قدس آنلاین:

    اثر بازدارندگی عُجب در گفتار امام هادی(عl

    عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: «عُجب» یکی از رذایل اخلاقی است که باید از آن رهایی یافت. امام علی‌النقی(ع) در نکوهش عُجب با روش بیان آثار آن فرموده‌اند: «عُجب بازدارنده از طلب دانش و وادارکننده به کوچک‌شماری دیگران و جهل است».

  • منشأ و آداب عید قربان

    منشأ و آداب عید قربان

    عید سعید و مبارک قربان یکی از دو عید بزرگ مسلمانان جهان است. «عیدفطر» و «عیدقربان» دو عید ارزشمند اسلامی و الهی است که همه مسلمانان آن را گرامی و عزیز می‌شمارند و پیروان همه مذاهب اسلامی برای آن احترام فراوان قائل اند.

  • خوب و بد طرح سراسری حساب یکپارچه مدارس

    خوب و بد طرح سراسری حساب یکپارچه مدارس

    براساس اصل 30 قانون اساسی جمهوری اسلامی، آموزش عمومی تا پایان دوره متوسطه دوم برای تمام دانش‌آموزان رایگان است، اما در قوانین آموزش و پرورش جلب مشارکت‌های مردمی نیز پیش بینی شده است، ولی متأسفانه میزان تخلفات در مدارس دولتی و غیردولتی زیاد بوده و نحوه جذب و هزینه کرد کمک‌های مردمی سلیقه‌ای است که در برخی موارد باعث دلزدگی والدین شده است. در این برهه که بودجه‌های دولتی (اعم از سرانه، تملک دارایی، کیفیت بخشی و...) کفاف هزینه‌های مدارس را نمی‌دهد، می‌توان با مدیریت هوشمند بر کمک‌های مردمی، اداره مدرسه را سهل‌تر نمود.

  • داروها شوکه شده‌اند!

    داروها شوکه شده‌اند!

    بحران دارو و افزایش کمرشکن قیمت آن موضوع یادداشت خبرنگار قدس آنلاین در مازندران است.

  • آثار دنیوی و اخروی خوش‌رویی در گفتار امام محمد باقر(ع)

    آثار دنیوی و اخروی خوش‌رویی در گفتار امام محمد باقر(ع)

    اهل‌بیت(ع) بزرگ‌ترین آموزگاران علم روان‌شناسی دینی به جهانیان‌اند. هریک از اهل‌بیت(ع) خوش‌روترین و گشاده‌روترین انسان‌های عصر خویش بوده‌اند و با رفتار و گفتار و وصایای خود اصحاب و مردم جهان را به خوش‌رویی و گشاده‌رویی دعوت کرده‌اند.

  • تو آمازونیم مگه ...؟

    تو آمازونیم مگه ...؟

    مشکلات پایان ناپذیر ارتباطات تلفن‌های همراه را همه ما در زندگی روزمره، احساس می‌کنیم. خبرنگار قدس آنلاین در مازندران در یادداشت خود به همین موضوع پرداخته است. بخوانیم:

  • نماینده‌ای از ردیف آخر

    «جِرِمی کوربین» رهبر حزب کارگر انگلیس در برابر صهیونیست‌ها کوتاه نمی‌آید

    نماینده‌ای از ردیف آخر

    عجیب نیست اگر بعد از خواندن این گزارش، شما هم یاد شخصیت معروف نمایش‌های رادیویی «صبح جمعه باشما» و جمله معروفش:«مُخم و مُخم...مخالفم» بیفتید! شخصیت «آقای معترض» صبح جمعه، یک نسخه انگلیسی هم در عالم سیاست دارد که شاید به خاطر تعداد اعتراض‌ها و مخالفت‌ها، بشود نامش را در کتاب رکوردهای «گینس» ثبت کرد!

  • گوشی هایشان را پس بدهید

    گوشی هایشان را پس بدهید

    خبرنگار قدس آنلاین در استان مازندران، در یادداشتی درباره روابط اجتماعی و مشکلات ارتباطی مردم در این دوران، یادداشتی نوشته است که می‌خوانیم:

  • به اروپا فرصت باج خواهی ندهیم

    به اروپا فرصت باج خواهی ندهیم

    آمریکا در جدیدترین اقدام خود با هدف تشدید فشارها بر ایران مسأله تحریم کامل نفتی کشور را مطرح و دنبال می‌کند.  از سوی دیگر، در حالی که هنوز تحریم‌های نفتی آغاز نشده است کشورهای اروپایی تا چه میزان خواهند توانست بر اساس تعهدات خود با تحمل هزینه و ایستادگی در مقابل آمریکا به خرید نفت ایران ادامه داده و فروش نفت این کشور را تضمین کنند؟ 

  • سرنوشت 18 سال یارانه یک ایرانی!

    سرنوشت 18 سال یارانه یک ایرانی!

    رهبر انقلاب در اظهارات اخیرشان نکات مهمی را شفاف کرده و ازتخلفات و خطای سیاست‌گذاران این روزهای اقتصاد مملکت یاد کرده‌اند، از جمله اینکه: «در همین قضیه ارز و سکه بر اثر برخی بی‌تدبیری‌ها و بی‌توجهی‌ها ارز کشور رفت دست کسانی که از آن سوءاستفاده کردند... این توزیع دو طرف دارد. یکی که آن را می‌گیرد و یکی که آن را می‌دهد. ما همه‌اش داریم دنبال آن کسی می‌گردیم که می‌گیرد، در حالی که تقصیر عمده متوجه کسی است که آن را داد...»

  • امپراتوری یک «بیش فعّال» اقتصادی

    «هژبر یزدانی» 23 مرداد 1357 بازداشت شد

    امپراتوری یک «بیش فعّال» اقتصادی

    این بار را دستِ پیش زدیم! پیش از اینکه عده‌ای در راستای تطهیر چهره‌ها و شخصیت‌های منفی پیش از انقلاب، دست به کار شوند و از «هژبر یزدانی» یک کارآفرین موفق، سرمایه دار دلسوز و فعال و قدیس اقتصادی بسازند، خودمان سوژه‌اش کردیم. مردی که ممکن است فردا درباره‌اش بگویند صفر تا صدِ امپراتوری مالی‌اش را خودش ساخته و به اوج رسانده بود. کسی که با یک تلفن، نه فقط زمین یا ساختمان، بلکه یک بانک را با تمام شعبه‌ها، ساختمان و کارمندانش، سه سوته می‌خرید! «هژبر یزدانی» البته در روزگار خودش و حتی پس از آن یک پدیده عجیب و غریب به حساب می‌آمد. 

  • خوی استکباری آمریکا دلیل اصلی ممنوعیت گفت‌وگو

    خوی استکباری آمریکا دلیل اصلی ممنوعیت گفت‌وگو

    رهبر انقلاب اسلامی در دیدار مردمی روز گذشته خود با اشاره به پیشنهاد رئیس جمهور ایالات متحده برای گفتگو با مقامات کشورمان در ترسیم فرمول مذاکره به سبک آمریکایی‌ها گفتند: آنها اولاً اهداف اصلی را کاملاً مشخص می کنند؛ البته همه اهداف را اعلام نمی کنند اما در طول مذاکرات با دبه و چانه زنی، همه اهداف را پیگیری می کنند. ایشان افزودند: آمریکایی ها در مذاکرات، با الفاظ ظاهراً اطمینان‌بخش فقط وعده می دهند اما از طرف مقابل امتیازات نقد می خواهند و وعده نمی پذیرند.

  • کنزگرایی عامل کاهش ارزش ریال

    کنزگرایی عامل کاهش ارزش ریال

    ارزش پول در هر کشوری به میزان تولید ناخالص ملی وابسته است. کاهش ارزش پول ملی یک سیاست پولی محسوب می‌شود و کشورهایی در اجرای این سیاست موفق هستند که بتوانند با کاهش قیمت پول کشورشان و همزمان افزایش صادرات کالاهای خود، ارزآوری را افزایش دهند. البته اجرای این سیاست با شرط‌هایی همراه است و همیشه نسخه شفابخش نیست.

  • مردم‌سالاری از برجام مهمتر است

    مردم‌سالاری از برجام مهمتر است

    تشخیص بین خوب و بد راحت است. مثلاً همه می‌دانند پول یا چیزی از کسی بگیری خوب است و اگر بخواهی بدهی بد. فهمیدن چنین چیزی نه نیاز به مدرک دکترای فلسفه دارد، نه مهندسی متالوژی! از یک بچه هم بخواهی یک شکلات بگیری، می‌داند بد است و اگر به او شکلات بدهی خوب. این مقدار درک و شعور را شاید حتی حیوانات نیز داشته باشند. اما بنابر مضمون روایتی از حضرت امیر(ع) عاقل واقعی کسی است که بین خوب و خوبتر یا بد و بدتر تشخیص بدهد و تصمیم بگیرد.

  • حقوق بشر در باد می رقصد

    حقوق بشر در باد می رقصد

    خبرنگار قدس آنلاین در یادداشتی به حال و هوای این روزهای اجتماع پرداخته است. این یادداشت را می‌خوانیم:

  • این سرزمین ابری ست

    این سرزمین ابری ست

    خبرنگار قدس‌آنلاین در مازندران در متنی ادبی به سختی‌ها و مرارت‌های کار رسانه‌ای پرداخته که آن را می‌خوانیم: