مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به خطر مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های وحشی بومی، گفت: شهروندان ازچیدن و مصرف قارچ‌های جنگلی و رویش گل‌های طبیعی پرهیز کنند.

خطر مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های وحشی بومی
به گزارش قدس آنلاین، هاشم نقیبی با بیان این مطلب، اظهار کرد: شهروندان حتی المقدور از قارچ‌های بسته‌بندی شده دارای برچسب استفاده کنند و از خرید و مصرف قارچ‌های فله ناشناس و ارقام غیر مرسوم پرهیز نمایند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: باید در نظر داشت پختن و یا کباب کردن قارچ‌ به هیچ عنوان از خاصیت سمی بودن آن نمی‌کاهد.


منبع: ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها