یزد - نماینده ولی فقیه در استان یزد با اشاره به اینکه بانوان بیشترین تاثیر را بر اعضای خانواده دارند گفت: بانوان محوریت برنامه‌های آموزشی و فرهنگسازی آتش نشانی باشند

بانوان محوریت برنامه‌های آموزشی و فرهنگسازی آتش نشانی باشند

به گزارش قدس آنلاین به نقل ازدفتر نماینده ولی فقیه دراستان ، آیت الله محمدرضا ناصری یزدی در دیدار با جمعی از آتش نشانان یزد با اشاره به اینکه کار آتشنشانی کاری سخت و پرخطر است اظهار داشت: یکی از سختی‌هایی که در این کار وجود دارد، حالت آماده باشی است که همیشه باید در نیروهای آتش‌نشان باشد و به طور طبیعی همیشه دلهره برای رفع مشکلات و حوادث پیش آمده در آنها وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه خدمت به مردم در هر زمینه‌ای از اهمیت بسیار بالایی برخودار است و خداوند متعال برای آن اجر و پاداش زیادی قرار داده افزود:  یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنیم این است که باید به جامعه آموزش‌هایی ارائه کنیم که بدانند چگونه از وقوع حوادث جلوگیری کنند.

امام جمعه یزد تصریح کرد: این آموزش باید هم از طریق بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌های عمومی انجام شود و هم به صورت چاپ بروشور و تحویل آن به شهروندان و درب منازل آنها است.

ناصری یزدی به آمار بالای ارائه شده از سرپرست آتش نشانی یزد در ارتباط با آتش‌سوزی‌ها اشاره کرد و افزود: یزد یک شهر مهاجرپذیر است و باید بررسی شود که چه میزان از این حوادث و آتش‌سوزی‌ها مربوط به بومی‌های یزد و چه میزان مربوط به اتباع و مهاجران است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان گفت: در این حوزه باید تلاش بسیار زیادی صورت گیرد و به وسیله آموزش‌های منسجم و خوب، زمینه فرهنگ‌سازی در زمینه کاهش حوادث و احتیاط بیشتر مردم را فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه بحث فرهنگ‌سازی به صورت ویژه باید با محوریت آموزش مادران و زنان خانه‌دار انجام شود گفت: بانوان در خانواده بیشترین تاثیر را دارند و باید بحث فرهنگ‌سازی با محوریت آنها انجام شود.

نماینده ولی فقیه در استان یزد به سختی کار آتش نشانان اشاره و خاطرنشان کرد: لازم است نسبت به این قشر از جامعه که هر روز کارش با خطرات، سختی‌ها و ایثار فراوان روبرو هست توجه ویژه داشته باشیم و نسبت به رفع مشکلاتشان تمام تلاش خود را به کار گیریم.

سالانه ۴ هزار آتش سوزی در یزد رخ می‌دهد

سرپرست آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد هم در این دیدار گفت : در حال حاضر ۱۲ ایستگاه دایر در سطح شهر داریم و دو ایستگاه آتش‌نشانی هم در حال احداث است وروز به روز هم تعداد آتش‌سوزی‌هایی که در سطح شهر رخ می‌دهد افزایش پیدا می‌کند.

 سیدمحمد میرجلیلی اظهارداشت: با بررسی های به عمل آمده، سرانه تعداد حوادث و آتش سوزی در شهر یزد نسبت به میانگین کشوری بسیار بالا است و سالانه ۴ هزار حریق در یزد رخ می‌دهد.

وی افزود: استاندارد حوادث برای یک شهر ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار نفری در دنیا، حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ حادثه بوده و در حال حاضر ما سالانه چهار هزار حریق در یزد داریم تاکنون بیش از۶۰ تا ۷۰ آتش نشان جدید برای ارائه خدمات بهتر در یزد جذب شده اند.

این مسئول با بیان اینکه افزایش تعداد حوادث به طور طبیعی با افزایش خسارات و مصدومیت‌ها روبرو است گفت: این موضوع نیازمند کار فرهنگی و تلاش در راستای آگاه‌سازی مردم نسبت به حوادث و راهکارهای جلوگیری از وقوع آن است

سرپرست آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد با بیان اینکه زمان رسیدن آتش نشانی به محل حادثه بستگی به این موضوع دارد که در چه منطقه‌ای رخ دهد گفت: در مناطق مرکزی شهر که ترافیک زیادی به ویژه در ساعات بعد از ظهر و به صورت خاص در ایام عید قفل شدن خیابان سبب می‌شود که نیروهای ما نتوانند به موقع به محل برسند و ممکن است بحران ایجاد شود.

وی افزود: حتی اگر ۲۰ یا ۳۰ ایستگاه داشته باشیم طبیعتا نمی‌توانیم پوشش مناسبی برای اتفاق حریق و رفع مشکلاتی که در حیطه وظایفمان قرار دارد داشته باشیم

میرجلیلی تصریح کرد: رفع این موضوع نیازمند آن است که مجموعه دستگاه‌هایی که در حوزه برنامه‌ریزی مدیریت شهری مسئولیت دارند، در این حوزه به دستگاه‌های امدادی کمک کنند و مسیر اختصاصی برای این موارد در نظر بگیرند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها