به گزارش خبرنگار قدس آنلاین محمد کشتکار با بیان اینکه موارد ابتلاء به تب کریمه کنگو در سالهای گذشته در شهرستانهای غرب استان اصفهان گزارش شده است، تصریح کرد: در سال گذشته بالغ بر سه هزار و۶۰۰ لیتر سم برای مکان دامهای استان اصفهان و به ویژه مناطق غرب استان اصفهان تخصیص یافت.
وی به ۳۳ کشتارگاه صنعتی دام در استان اصفهان اشارهای کرد و گفت: در دو سال اخیر، ۳۰ کشتارگاه مجهز به سیستم پیش سرد شده اند و ۹۹ درصد گوشت در استان اصفهان برای پیشگیری از بیماریهای احتمالی مانند تب کریمه کنگو در اتاق پیش سرد قرار میگیرد و با این شیوه نگهداری احتمال انتقال این ویروس به صفر نزدیک میشود.
وی به شهروندان توصیه کرد: از کشتار غیرمجاز دام خودداری کنند؛ گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز توزیع گوشت خریداری کنند و لازم است گوشت را قبل از استفاده در خنک کننده یخچال قرار دهند.