گیلان- مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: امسال آفت مگس زیتون نسبت به سال گذشته کمتر است.

کاهش جمعیت میهمانان موذی باغات زیتون گیلان

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی گیلان ،محمدابراهیم محمدی گفت: آفت مگس زیتون افزون بر تغذیه بخش عمده ای از زیتون، با سوراخ هایی که در آن ایجاد می کند، زمینه ورود قارچ ها و باکتری ها به درون میوه زیتون را فراهم می کند و سبب له شدگی و پوسیدگی باقیمانده میوه و ریختن آن پای درخت می شود و از طرفی روغنی که از این زیتون های آلوده گرفته می شود، کیفیت چندان خوبی ندارد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: کشاورزانی که می خواهند تا ۲۱روز بعد از سبز شدن محصول برداشت کنند، حتما نسبت به مرحله سمپاشی آخرین مرحله اقدام کنند.

وی با بیان اینکه آفت مگس زیتون در سال۸۲ با زیتون های قاچاق به باغ های استان های زیتون خیز از جمله گیلان راه یافت و حدود ۸۰درصد محصول آن سال را از بین برد، گفت: این آفت در همان سال های اول، با اقدامات وزارت جهاد کشاورزی تا حدود زیادی کنترل شد اما هر بار که شرایط را مساعد ببیند، دوباره تراکم جمعیتش افزایش می یابد و به جان باغ ها می افتد.

برچسب‌ها