ورزشگاه ۵۰۰۰ نفری سرخس پس از ۶سال کلنگ زنی فقط ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و عملا نیمه کاره رها شده است.

پیشرفت ۱۵ درصدی  ‌ورزشگاه ۵۰۰۰ نفری سرخس پس از ۶ ‌سال کلنگ‌زنی/پروژه ‌رها شده است

به گزارش قدس آنلاین، حدود ۶ سال از کلنگ‌زنی و آغاز احداث تنها ورزشگاه شهرستان سرخس می‌گذرد اما این پروژه همچنان خاک می‌خورد و به سرانجام نرسیده است.

ورزشگاهی که قرار بود روزی تبدیل به جایگاهی برای تحقق آمال و آرزوهای جوانان سرخسی شود اینک تبدیل به همان رویای نامحققی شده که حضورش صرفا به جوانان سرخسی کنایه می‌زند و گویا قرار نیست به این زودی‌ها نیز به اتمام برسد.

این ورزشگاه بنا به آمار و ارقام در شش سال اخیر تنها ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و به عبارتی اصلا جلو نرفته است و باید منتظر ماند و دید چه زمانی قرار است روند تکمیل آن دنبال شود.

ارقام نشان می‌دهد که ورزشگاه ۵۰۰۰ نفری سرخس برای تکمیل نیازمند ۴۰ میلیارد اعتبار است؛ رقمی که بسیار بزرگ است و شاید مانعی بزرگ برای تکمیل این ورزشگاه باشد.

سرخس از دیرباز محل فعالیت شرکت‌های بزرگ نفتی و پالایشی بوده است و شاید لازم باشد این قبیل نهادها در قبال فعالیت اقتصادی که در این منطقه صورت می‌دهند مقداری نیز به مسئولیت اجتماعی خود فکر کنند.

یکی از ورزشکاران سرخس در این زمینه می‌گوید: شهرستان سرخس فقط یک زمین تمرین دارد.تیم‌ها نیز اسپانسر ندارند و همین مسئله وضعیت ادامه فعالیت ورزشی ما را با چالش جدی روبرو کرده است.

وی می‌گوید: این پروژه قبلا در رده پروژه‌های استانی تعریف شده بود اما گویا قرار است با قرار گرفتن در رده پروژه‌های ملی روند جذب بودجه برای آن نیز تسهیل شود.

صدری فر؛ رئیس اداره ورزش و جوانان سرخس نیز در این زمینه می‌گوید: این پروژه از مطالبات به حق جوانان است و تحول آفرین است و باید دید تا کی باید منتظر بود تا روند آن نهایی شود.

ابراهیم صنیعی؛ مدیر وقت فنی و اجرایی اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی در سال ۹۶ در مصاحبه با رسانه‌ها از پیشرفت ۱۱ درصدی احداث استادیوم ورزشی ۵ هزار نفری ۲۲ بهمن سرخس خبر داده بود.

وی گفته بود: در سال ۱۳۹۴ عملیات اجرایی ساخت آن آغاز شده که با توجه به حجم بالای عملیات  عمرانی این پروژه و محدودیت اعتبارات تاکنون ۱۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی افزوده بود این پروژه در زمینی به مساحت ۶۰ هزار مترمربع، دارای ۲ هزار و ۸۷۰ مترمربع زیربنا، در مرحله اجرای فونداسیون قسمتی از ساختمان استادیوم بوده و مطالعات فاز ۲ آن نیز در دست اجرا است و امسال ۲ هزار و ۵۰۶ میلیون ریال اعتبار مصوب دارد که تاکنون یک هزار میلیون ریال به آن اختصاص یافته است.

در واقع عملا از زمان انجام این مصاحبه تاکنون این پروژه در سکوت کامل خبری و عمرانی بوده و هیچگونه پیشرفتی نداشته است و هنوز نیز مسکوت باقی مانده است.

شاید بهتر بود تا زمان تکمیل نهایی پروژه حداقل سکوی تماشاگران تخریب نمی‌شد؛ اینک باید منتظر ماند و دید چه اتفاقی در نهایت برای پروژه رخ می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

برچسب‌ها