تحولات لبنان و فلسطین

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، گفت: در جلسه دیروز کمیسیون لایحه ساماندهی تعطیلات آخر هفته و کاهش ساعت اداری مورد بررسی قرار گرفت ولی کمیسیون در این رابطه به جمع بندی نرسید.

آیا شنبه ها تعطیل می شود؟ / تکلیف کاهش ساعات اداری

مجید نصیر پور، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی لایحه ساماندهی تعطیلات آخر هفته در جلسه  این  کمیسیون، گفت: در جلسه دیروز کمیسیون لایحه ساماندهی تعطیلات آخر هفته و کاهش ساعت اداری مورد بررسی قرار گرفت ولی کمیسیون در این رابطه به جمع بندی نرسید.

وی اظهار کرد: قرار شد امروز در جلسه کمیته موارد مورد بررسی قرار گیرد و در جلسه روز سه شنبه کمیسیون در این رابطه به جمع بندی برسد.

نصیرپور تصریح کرد: طبق نظر کمیسیون تعطیلات رسمی همان روزهای جمعه و پنج شنبه خواهد بود و تعطیلات روز شنبه منتفی است و ایرادی که هیئت نظارت به این لایحه گرفته است در مورد کاهش ساعات اداری که همان چهل ساعت است و ایراد شورای نگهبان در مورد تضییع حقوق کارفرمایان است که این شورا این ایراد را گرفته است که اگر ساعات کاری کارگران کم شود کارفرمایان ضرر می کنند و باید به نوعی بار مالی این مسئله جبران شود.

منبع: خبرگزاری برنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی ۱۱:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۲
    0 0
    قابل توجه دلواپسان تعطیلی پنجشنبه ها: 1- لاحیه دولت برای اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری، مبتنی بر پیشنهاد تعطیلی پنجشنبه ها است. اگر تعطیلی شنبه ها خواسته تجار بود چرا تشکل های اقتصادی، موضوع تعطیلی شنبه ها را به وزارت اقتصاد و دارایی، پیشنهاد ندادند تا بصورت لایحه از طرف دولت در مجلس مطرح شود؟ 2- چطور وقتی کارمندان دولتی مستقر در تهران به عنوان مرکز مبالات اقتصادی کشور، پانزده سال است که پنجشنبه ها تعطیل اند مشکلی ایجاد نشده ولی حالا که قرار است کارمندان شهرستانی مشمول این تعطیلی شوند اینقدر به اقتصاد کشور صدمه وارد می شود؟ آیا این حرف های به اصطلاح فعالان اقتصادی، شائبه برانگیز نیست؟ ضمنا چرا تاکنون در مورد تعطیلی کارمندان تهرانی حتی یک بار اعتراض نکرده اند؟ 3- دلواپسان کاهش روزهای کاری می داند که کشورهای پیشرفته به سوی سه و چهار روز تعطیلی در هفته می روند؟ چون دریافته اند که کیفیت کار، مهمتر از کمیت آن است و کار درست، باانگیزه و خلاقانه برای پیشرفت لازم است؛ درغیراینصورت، کار کردن معادل خرابکاری، کارنمایشی و اتلاف منابع می باشد. 4- الان عصر تجارت الکترونیک است.