تحولات منطقه

۲۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۹
کد خبر: ۱۰۹۶۱۵۸

دیپلمات ایرانی تأکید کرد تفاهم با آژانس بر اساس یکی از بندهای مصوبه مجلس صورت‌گرفته و بر اساس ۲ شرط قابل اجراست.

۲ شرط اجرای تفاهم ایران و آژانس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

«علیرضا میریوسفی» معاون سخنگوی وزارت خارجه ایران در گفت‌وگویی و با اشاره به اجلاس اضطراری سران کشورهای اسلامی گفت: این کشورها درباره چگونگی مقابله با رژیم صهیونی به گفت‌وگو نشستند. در این راستا رئیس‌جمهور کشورمان برای همبستگی با ملت قطر به این کشور سفر کرد و شاهد بیانیه پایانی اجلاس سران هم بودیم.

وی با اعلام این که اسناد پایانی این نشست‌ها، محلِ مذاکره قرار می‌گیرد و کشورهای عضو خواهانِ مقابله با اشغالگری و تجاوزات اسرائیل شدند، گفت: این‌ها درگذشته نیز علیه حمله اسرائیل به ایران بیانیه‌ای اعلام کردند.

میریوسفی در رادیو گفت‌وگو ادامه داد: این جلسات با فوریت برگزار شد و در این راستا به همکاری‌های بیشتر نیاز داریم.

معاون سخنگوی وزارت خارج ایرانه با اعلام این که قبل از حمله به قطر، کشورهای عربی احساس و تصورِ کنونی را نداشتند، خاطرنشان ساخت: امیدواریم زمین‌بازی تغییر کند و کشورهای منطقه با جدیت بیشتر سازوکارهایی را پیش‌بینی نمایند. این مهم باید به ختمِ اشغال فلسطین منتج شود که اگر اقداماتِ جدی با این مسئله به عمل می‌آمد، رژیم صهیونی به چنین وقاحتی نمی‌رسید تا در روز روشن به دو کشور مستقل تجاوز کند!

میریوسفی در بخشی دیگری از این گفت‌وگو از تفاهم با آژانس سخن گفت و ادامه داد: در تفاهم دو طرف باید با حسن‌نیت مسائلی را اجرا کنند و معتقدم این تفاهم منطبق با قانون مجلس شورای اسلامی است.

دیپلمات ایرانی تاکید کرد: ایران عضو NPT و برجام است؛ ولی کشورهای اروپایی سازوکار ماشه را فعال کردند. پس از دفاع مقدس ۱۲روزه نیز مجلس همکاری‌ها را تعلیق اعلام ولی قید کرد هرگونه همکاری باید با مصوبه شعام انجام شود.

وی ادامه داد: تفاهم‌نامه ۲ بخش دارد و اگر آژانس خواستار بازرسی از سایت‌های مورد حمله قرار نگرفته باشد، نیازمندِ اجازه شعام است و برای سایت‌های مورد حمله قرار گرفته نیز فعلاً بازرسی صورت نمی‌گیرد. البته تمام اینها به‌شرط عدم اجرای ماشه و تعرض دوباره به سایت‌های هسته‌ای ایران خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha