تحولات منطقه

هر تصمیم، قانون یا راهبرد در کشور باید با محوریت مقابله با نفوذ بیگانه و تقویت انسجام و امنیت ملی طراحی و اجرا شود.

وزیر اطلاعات : حفظ امنیت و انسجام ملی در رأس همه تصمیم‌گیری‌هاست
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین: با توجه به اهمیت روزافزون تهدیدات اطلاعاتی و نفوذ خارجی و نگرانی‌های ناشی از آن، وزیر اطلاعات بر ضرورت اقدامات قانونی و پیشگیرانه برای حفاظت از امنیت، انسجام و اتحاد ملی تأکید کرد. اسماعیل خطیب در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر با اشاره به اهمیت طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور» گفت: نفوذ یکی از ابزارهای اصلی دشمن در عرصه‌های سیاسی و امنیتی محسوب می‌شود و تصویب قوانینی که به مقابله با این نفوذ کمک کند، نقش مهمی در تقویت توان دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی دارد.

به عقیده او، در هر تصمیم، هر سیاست و هر اقدامی که در دستور کار قرار می‌گیرد، محور اصلی حفظ امنیت، انسجام و اتحاد مقدس کشور است؛ همان اصل اساسی که رهبر معظم انقلاب همواره بر آن تأکید کرده‌اند. هیچ طرح و برنامه‌ای بدون توجه به این محور نمی‌تواند معنا پیدا کند و همه گام‌ها با هدف تضمین امنیت مردم و جلوگیری از هرگونه نفوذ و تهدید خارجی برداشته می‌شود.

  وزیر اطلاعات تاکید کرد که این قانون نه صرفاً یک ابزار قضایی یا امنیتی، بلکه یک راهبرد ملی است که کمک می‌کند ایران در برابر تهدیدات اطلاعاتی، جاسوسی و دخالت‌های خارجی استحکام و آمادگی بیشتری داشته باشد و همواره اقتدار کشور در تمامی حوزه‌ها حفظ شود.

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha