تحولات منطقه

قدس آنلاین- یزد : مسئول سازمان بسیج حقوقدانان استان یزد گفت : با ارئه طرح مشاوره رایگان حقوقی و قضایی به مناسبت هفته قوه قضاییه ، ۴۷۲ نفر از خدمت استفاده کردند.

ارائه مشاوره رایگان به ۴۷۲ نفر در هفته قوه قضاییه
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین از یزد، محمدرضا زارع اظهارداشت  : با حضور حقوقدانان بسیجی در 7 مرکز در شهر یزد و یک مرکز در شهرستان های دارای کانون بسیج حقوقدانان در مجموع استقبال مردم از ارائه مشاوره رایگان حقوقی بسیار خوب بود.

وی افزود : اختلافات خانوادگی ، دعاوی ملکی ، موضوعات مرتبط با قانون چک و تصادفات از جمله موضوعات مطرح شده در این مشاوره ها بود.

این مقام مسئول ، ضرب و شتم ، توهین و مواد مخدر را از دیگر موضوعات در سئوالات مطرح شده ذکر کرد و تصریح کرد : کلاهبرداری و مشاوره در امور ثبتی از دیگر موضوعاتی بود که به عنوان سئوال از سوی مردم در مشاوره های ریگان طرح گردید.

وی به برگزاری کارگاه آموزشی اصول و فنون تخصصی مشاوره در حوزه اختلافات خانوادگی با رویکرد صلح و سازش در هفته قوه قضاییه اشاره کرد و گفت : این کارگاه با تدریس دکتر آزاد از چهره های شناخته شده و متخصص درحوزه خانواده برگزار شد و مشاوران مذهبی ، روانشناسان و حقوقدانان منتخب نیز از این کلاس استفاده کردند.

 

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha