همزمان با دهه کرامت خادمیاران جیرفتی بیش از ۲ هزار پرس غذای گرم میان نیازمندان با رعایت پروتکل های بهداشتی توزیع کردند.

سفره های مهربانی رضوی برای نیازمندان جیرفتی گسترانده شد

به گزارش قدس آنلاین، در دهه کرامت، از ولادت حضرت معصومه(س) تا ولادت امام رضا(ع) خادمیاران رضوی کرامت و تکریم انسان ‌ها را با اقدامات مختلفی از جمله برگزاری مراسم و یا اهدای بسته ‌های متبرک یادآور می‌ شوند تا گوهر آدمی را گرامی دارند. در همین راستا کانون ‌های خدمت رضوی شهرستان جیرفت به ویژه کانون بانوان و خانواده با پخت، بسته بندی و توزیع غذای نذری در این ایام سهم خود را ایفا کردند.

عفت سنجری مسئول کانون بانوان و خانواده جیرفت با اشاره به اقدامات صورت گرفته در دهه کرامت سال جاری اظهار داشت: دهه کرامت امسال با توجه به شرایط خاص کرونایی، غذای نذری به صورت بیرون ‌بر و با رعایت کامل شیوه ‌نامه ‌های بهداشتی توسط خادمیاران رضوی طبخ، بسته ‌بندی و توزیع شد.

وی با بیان اینکه این تعداد پرس غذا پس از پخت و بسته بندی تحویل کانون های محله ای شهرستان جهت توزیع میان نیازمندان شد، افزود: کانون بانوان و خانواده از ابتدای این دهه تا روز ولادت امام رضا(ع) ۲ هزار و ۱۰۰ پرس غذای نذری جهت توزیع در جامعه هدف پخت و بسته بندی کرده است.

منبع: آستان نیوز

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.