تخم کتان
دارای :انواع ویتامین و مواد معدنی : شامل تمام انواع ویتامین ب ،منیزیم و منگنز است .
فیبر :شامل هر دو نوع محلول و غیر محلول .
فیتوکمیکال ها :شامل مواد انتی اکسیدان (ضد سرطان ) می باشد . در حقیقت تخم کتان از بهترین منابع انتی اکسیدان است .
اسید چرب امگا 3 : تخم کتان منبع بسیار خوبی از امگا3 است . امگا 3 موجود در تخم کتان 5 برابر گردو می باشد.
فواید تخم کتان شامل :
کاهش کلسترول و قند خون :
فیبر محلول موجود در تخم کتان میتواند سبب کاهش کلسترول گردد و از افزایش پلاک در خون جلوگیری کند و در نتیجه از تنگ شدن دیواره عروق خونی جلوگیری کرده تا منجر به افزایش فشار خون و در نهایت سکته و حملات قلبی نگردد. فیبر موجود در تخم کتان همچنین میتواند از افزایش قند خون در بیماران دیابتی بالاخص دیابت نوع 2 جلوگیری کند .
پیشگیری از سرطان : تحقیقات نشان میدهند تخم کتان نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به سرطان دارد .این امر به علت داشتن انتی اکسیدان است .
کاهش وزن :مصرف تخم کتان باعث احساس سیری و سنگینی می شود .پس بهتر است که نیم ساعت قبل غذا از تخم کتان استفاده کرد تا اشتها تحت کنترل قرار گیرد وغذای کمتری میل شود تا وزن کاهش یابد.
نظر شما