قدس آنلاین : شهردار تهران گفت: ساب پرتال ها در ذات کار خود هم عدالت و هم کرامت نهفته است. بدون شک یکی از اهداف جدی ما در شهر، حفظ کرامت شهروندان است. با این نگاه در ین مسر حرکت کرده و آنرا پیش برده ایم .بدون شک برای اداره شهر نیازمند مشارکت موثر و برنامه ریزی شده هستیم .

باید با استفاده از ظرفیت ساب پرتال ها رفتار شهروندی را ارتقا دهیم

به گزارش خبرنگار ما محمد باقر قالیباف با حضور دراختتامیه مجموعه هفتمین جشنواره های شکوفا، سومین جشنواره ساب پرتال های شهرداری تهران و چهارمین جشنواره های ساب پرتال های محله تهران در برج میلاد اظهارکرد: بسیار خوشحالم که جوانان در اینجا حضور چشمگیری دارند.البته خانم ها از نظر کمی و کیفی  چشمگیر تر حضور دارند.درمجموع این دوموضوع نشاط را بیشترمی کند و نشان می دهد ما به اهداف مان نزدیک تر شده ایم.

وی به کنفرانس حمل ونقل اشاره کرد که ارجمله کنفرانسها ی بنیادی درحوزه حمل ونقل است.که حضور جوانان در آن چشمگیر می باشد و این کنفرانس به صورت بین المللی پیشنهاد شده که برگزارشود.

شهردار تهران افزود: محمدباقر قالیباف با بیان اینکه دو دغدغه مهم در شهر تهران داریم، دراین باره گفت: در حقیقت این موضوعات دغدغه مند نیست بلکه چالش شهر تهران است که به دغدغه تبدیل شده است و هر دوی این دغدغه ها به دومجموعه ساب پرتال ها و  حمل و نقل و ترافیک شهرتهران تعلق دارد. با بهره گیری از فناوری اطلاعات معضل آلودگی هوا را حل کنیم.

وی ادامه داد: وی با اشاره به برگزاری هفتمین دوره از جشنواره ساب پرتال های شهرداری تهران که در کنار آن سومین جشنواره شکوفا و چهارمین جشنواره های ساب پرتال های محله نیز برگزار شده است، گفت: امیدوارم این مسیر بتواند چالشی که در این بخش داریم را در کنار موضوع حمل ونقل و ترافیک با کاری که شما انجام می دهید حل کند تا دو موضوع آلودگی هوا و بالارفتن کیفیت زندگی در شهر تهران حل شود.

شهردار پایتخت اذعان کرد: همیشه می گویم چالش شهر تهران آلودگی هوا و آلودگی صوتی است. اگر آنها را حل کنیم همه مشکلات شهر تهران را حل کرده ایم. اگر این موضوع آلودگی را حل نکنیم امکان ندارد بقیه را هم حل کنیم. البته این کار به دست جوان های این شهر است که امیدوارم همیشه موفق و موید باشند.

شهردار تهران اعلام کرد: اگر منطقی به موضوع نگاه کنیم به نظر می رسد در جوامع انسانی آنهایی که با تجربه  و علم مبتنی بر عقلانیت، مباحث را فارغ از گرایش ها، مکاتب مختلف و باورهایی که دارند دنبال می کنند، همه به دنبال حفظ انسانیت انسان و پیاده سازی عدالت و کرامت در جوامع شان هستند.برداشت من آن است که کرامت در راس مسائل است. اگر کرامت را در جامعه حفظ کنیم و آن را توسعه دهیم و به آن توجه کنیم ، آن اساس کار است. حتی می توانم بگویم عدالت بی کرامت ، عدالت نیست. در ذات کار ساب پرتال ها هم عدالت و هم کرامت نهفته است

شهردار تهران که در جمع برگزیدگان جشنواره های شکوفا، ساب پرتال های شهرداری تهران و ساب پرتال های محله های شهر تهران سخن می گفت، افزود: یکی از ویژگی های که در ذات کار ساب پرتال ها نهفته، عدالت است. به طوری که عدالت درکنار علم و کرامت قرار گرفته به شرط آنکه در مسیر درستی حرکت کنیم.: بدون شک یکی از اهداف جدی ما در شهر، حفظ کرامت شهروندان است و ما با این نگاه مسیر را حرکت کرده و پیش برده ایم.

وی تصریح کرد: ما برای اداره شهرمان نیازمند مشارکت هستیم. بدون شک این مشارکت باید موثر ، برنامه ریزی شده و معنی دار بوده ودرحقیقت فراهم کردن بستر این کار بدون حرکتی که شما در ساب پرتال ها شروع کرده اید امکان پذیر نیست .

قالیباف با تاکید برنیاز تغییر رفتاری در شهروندان گفت: یکی از چالش های امروز شهرمان فرهنگ ترافیک مان است که باید تغییر رفتارها درآن اتفاق بیفتد. زیرا اگر این تغییر رفتار اتفاق نیفتد هر چقدر هم که توسعه سخت افزاری در شهر داشته باشیم مشکلات ما کم نخواهد شد .

شهردار تهران با اشاره به ویژگی های حمل و نقلی شهر تهران گفت: امروز درشهرمان تقریبا پای به پای کشورهای پیش رفته بزرگراه داریم و از آن طرف نیز نسبت به آنها خودروی کمتری داریم اما نوع فرهنگ رفتاری ما در به کارگیری وسیله نقلیه و نوع فرهنگ مصرف ما سبب شده چندبرابر آلودگی هوایداشته باشیم. ضمن اینکه مصرف ما نیز چندبرابر آنهاست، درحالی که ما نیز همه زیرساخت ها را فراهم کرده ایم.

قالیباف خاطرنشان کرد: در گذشته می گفتند خودرو نیست بزرگراه نیست تقاطع نیست، اما امروز همه اینها وجود دارد منتهی ما در فرهنگ استفاده از آنها دچار اشکال جدی هستیم. در حقیقت اگر فرهنگ مصرف  را تغییر ندهیم بدین معناست که در پیشرفت متوقف شده ایم .

شهردار تهران تاکید کرد: تغییر رفتار برای یک حرکت معنی دار و حفظ کرامت در کنار آموزش و فرهنگ سازی کاری است که شما در ساب پرتال ها انجام می دهیم. حتی ما دربحث مبارزه با فساد که دغدغه همه شهروندان تهرانی و مردم اقصی نقاط کشور است، برای ضابطه مند کردن، رعایت قوانین و مقررات ، شفاف سازی و مبارزه با فساد نیازمند تکمیل حلقه های کار ساب پرتال ها هستیم .

وی خطاب به برگزیدگان جشنواره های ساب پرتال های شهرداری تهران اعلام کرد: از هر منظر که نگاه کنیم جای هیچ گونه شک و تردیدی در ضرورت و منحصر به فرد بودن کار ساب پرتال ها نیست و باید در این مسیر تلاش کنیم .

قالیباف تصریح کرد: حال که به این نتیجه رسیده ایم که توسعه ساب پرتال ها یک انتخاب نیست بلکه یک ضرورت اجتناب ناپذیر است، باید در پیاده سازی و نهادمند کردن این حرکت تلاش کنیم. چرا که نقطه شروع برای حل بسیاری از چالش های امروز ما حتی در بحث اقتصاد مقاومتی ، توسعه فرهنگ و حل معضل اشتغال و بیکاری همین نقطه است.

شهردار تهران با ابراز خرسندی از اینکه ضریب نفوذ فناوری در شهر خوب است و زیرساخت ها در این حوزه رشد کرده و مورد توجه جوانان است، گفت:ممکن است برخی از اساتید از این سخن اشکال بگیرند اما می خواهم بگویم امروز دیگر نباید به آموزش تاکید کنیم، چرا که جوانان ما و جامعه ما در این حوزه آموزش های بسیاری دیده اند. البته شاید بخشی از جامعه هنوز نیازمند آموزش باشند اما نهادمندکردن را به آموزش در شهر تهران ترجیح می دهیم.

قالباف درباره توزیع آموزش فناوری در تهران توزیع نرمالی دارد گفت:،: اگر در خانواده های تهرانی بچه ها بر حوزه فناوری مسلط باشند، این آموزش خود به خود در خانواده هم اتفاق می افتد. البته مجموعه مدیریت شهری نیز می تواند تاثیرگذاری را با جوانان و بسترهایی که در شهر با ایجاد زیرساخت ها فراهم شده دنبال کند.امیدوارم این جشنواره بتواند کمکی برای شهرداری تهران باشد تا شاهد تغییر رفتاری جدی در این دوره مدیریت شهری در ابعاد مختلف در پایتخت باشیم.

شهردار تهران ابرازامیدواری کرد: جشنواره شکوفا و ساب پرتال ها روز به روز از جنبه شکلی به سمت محتوایی حرکت کند و در این مسیر عمق و شتاب بیشتری بگیرد.مطمئن باشید در این مسیر من را در کنار خود دارید و هر امکان و ظرفیتی که در اختیار مدیریت شهری باشد، حتما این امکان با اولویت در اختیار شما خواهد بود.

شهردار تهران آغاز چهارمین شکوفا را باحرکات نمادین مردان نقره ای  و تمسک به قران مجید روشن نمود فرارسیدن سال نو را تبریک گفت و آرزوی عیدی خوش و سالی همراه با نشاط و شادمانی برای مردم کرد.

 معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران حجه الاسلام امرودی به عملیات راه اندازی معاونت فرهنگی مجازی شهرداری تهران اشاره کرد وگفت: امروز ماژول های معاونت مجازی فرهنگی و اجتماعی طراحی شده است. سازمان فناوری و معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تلاش می کنند بخش های مختلف این معاونت را طراحی کنند و در فضای معاونت مجازی بستری فراهم شود که ایرانیان خارج از کشور بتوانند حتی در شورایاری محلات خود عضویت داشته باشند و در رای گیری ها و تصمیم سازی ها موثراست.

حجت الاسلام امرودی خاطرنشان کرد: امروز محله فراتر از جغرافیاست و هر کسی هویت ایرانی و محلی دارد باید بتواند باعضویت درشورای محله خود امکان در دست گرفتن مدیریت را داشته باشد. از این رو معاونت مجازی فرهنگی اجتماعی این امکان را درفضای مجازی برای حضور همه مردم مهیا کرده است .

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به وجود چهار تغییر در زندگی روزمره اشاره کرد وگفت: سرعت تغییرات شدت زیادی پیدا کرده است. قدرت تغییرات زیاد شده است و در درون خانواده ها نیز متاثر از این تغییرات هستیم. این درحالی است که تنوع تغییرات نیز آنقدر زیاد است که نمی توان متغیرها را سنجید و همه چیز در آن واحد بر مولفه ها اثر می گذارد.

حجت الاسلام امرودی چهارمین ویژگی تغییرات را عدم مقاومت در برابر آن خواند و بیان کرد: روزگاری در جامعه همه در مقابل تغییرات مقاومت می کردند. به طوری که دربرابر پذیرفتن یک پدیده جدید حتی در حد پوشیدن یک لباس جدید مقاومت می کردند اما امروز مردم دربرابر تغییرات مقاومت نمی کنند و چهار ویژگی سرعت تغییرات،قدرت تغییرات، تنوع تغییرات و عدم مقاومت دربرابر تغییرات اقتضا می کند که  ما جلوتر از تغییر حرکت کنیم. زیرا در غیر این صورت حتما در برابر تغییرات منفعل خواهیم بود.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه جشنواره شکوفا می خواهد تغییرات شهر را به ویژه درحوزه فرهنگی و اجتماعی مدیریت کند ، افزود: شکوفا، افراد را هر روز به جامعه مسلط تر می کند. این درحالی است که اگر مدیران خود را با تغییرات همراه نکنند، منفعل می شوند.

وی گفت:باید پذیرای تغییرات بوده و انها را مدیریت کنیم. در این صورت که ورود به فضای مجازی نه تنها پرکردن اوقات فراغت و سرگرمی است بلکه یک ضرورت است.

امرودی تاکید کرد: ماهواره ،تکنولوژی، اینترنت و یا ورود به فضای مجازی بدنیست. البته اگر که محتوای خوبی در آن وجود داشته باشد. بنابراین امروز وارد مرحله و تحول جدیدی شده ایم که باید از فضای شکوفا در تغییرات بهره گیریم و ما برنامه ریز باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین امرودی تصریح کرد: جشنواره شکوفا تغییرات را در سه محور سبک زندگی، هویت و مدیریت تغییرات فرهنگی دنبال می کند و با مدیریت خط شکن شهردار تهران و حمایت قاطع مدبرانه و عالمانه در این مسیر  حرکت می کنیم.

نایب رییس جشنواره شکوفا در این مراسم اعلام کرد: شاهد حضور فعال و مشارکت پذیری شهروندان در شکوفا و کانون های 7 گانه بوده ایم به طوریکه 780 هزار نفردر این کانون های ثبت نام کردند. شکوفا با هدف اعتلای شهروند کارآمد و توسعه فناوری اطلاعات در اواخر سال 90 برنامه های خود را شروع کرد و در اولین دروه با استقبال شهروندان مواجه شد، به طوریکه امروز در پایان سال 93 و سومین اختتامیه جشنواره شکوفا شاهد مشارکت حداکثری هستیم که به حضور 180 هزار نفر در حوزه بازی های رایانه ای و 4 هزار و 700 نفر در حوزه رسانه های دیجیتال منجر شده است و امروز 6 هزار و 800 نفر در 10 محور وبلاگ نویسی جشنواره شکوفا شرکت کرده اند.

غلامحسین غنی قائم مقام اداره کل برنامه ریزی و توسعه شهری معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران افزود:: کانون های 7 گانه شکوفا از جمله موبایل، طراحان گرافیک، رباتیک، وبلاگ نویسی، توسعه مهارت های رایانه ای، رسانه های دیجیتال و بازی های رایانه ای به جذب جوانان در بستر فضای مجازی پرداخته است.

غنی با بیان اینکه شکوفا درصدد نهادینه کردن شهر الکترونیک و شهروند کارآمد در سطح شهر تهران است، اظهار کرد: آگاه سازی شهروندان در خصوص آسیب های اجتماعی در بستر فضای مجازی، نشان دادن الگوی های رفتاری در زندگی شهری، ارایه الگوهای دینی در رفتار اجتماعی بخشی از اهدافی است که شکوفا در بستر خود آن را دنبال کرده است.

قائم مقام اداره کل برنامه ریزی و توسعه شهری معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در ادامه تصریح کرد: شکوفا به دنبال تقویت هویت محله با اتکا بر توان تخصصی اهالی محلات و ارایه الگوهای دینی و رفتار اجتماعی دینی مسیر خود را پیموده و با اتکای به دانش محلی به توسعه و راه اندازی سامانه مشاوره سلامت برای خانواده های تهرانی و تولید محصولات جذاب و سالم منطبق بر نیازهای آنها اقدام کرده و با ایجاد سامانه دین و اندیشه به تقویت مبانی فکری نسل جدید در بستر مجازی پرداخته است.

نایب رییس جشنواره شکوفا با اشاره به فعالیت 2هزار و 600 کانون محلی در حوزه فناوری اطلاعات در 7 موضوع گفت: استقبال بی نظیر شهروندان و نسل جوان نشان می دهد، جشنواره شکوفا توانسته در فرآیند ارتباطات فرهنگی درخصوص حضور فعال و آگاهانه مردم و به ویژه نسل جدید در تالارهای گفتگوی گسترده و پیچیده ایفای نقش کند و همچنین در جهت امنیت شهروندان گام های موثر بردارد.

.وی در خاتمه خاطرنشان کرد: شکوفا به محتوا پرداخته است و براساس آمار تعداد 53 محور در سال 92 در جشنواره سوم شکوفا به  92 محور رسیده که این مسیر درحال توسعه است.

در این مراسم که در برج میلاد تهران برگزار شد، تندیس نفرات برتر سومین جشنواره شکوفا، هفتمین جشنواره ساب پرتال های شهرداری تهران و چهارمین جشنواره ساب پرتال های محله های تهران نیز با حضور قالیباف، امرودی، ایازی و جمعی از مدیران شهری اهدا شد

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.