قدس آنلاین – سبزوار : مسئول اداره شیلات جهاد کشاورزی شهرستان سبزوار گفت: سال گذشته این شهرستان ۲۵ درصد گوشت ماهی خراسان رضوی را تامین کرد که پیش بینی می شود این رقم در سال جاری به ۳۵ درصد برسد.

منابع آبی سبزوار می تواند تولیدات ماهی سردابی و گرمابی را تا ۶۰۰ تن در سال برساند

مهندس محمد نبوی فرد در گفت و گو با قدس آنلاین در سبزوار با بیان اینکه چهار میلیون و 140 هزار قطعه بچه ماهی در سالجاری در استخرهای این شهرستان رهاسازی شده است تصریح کرد :  از این رقم سه میلیون و 800 هزار قطعه بچه ماهی قزل آلا بوده که با توجه به آغاز فصل سرما و مناسب بودن شرایط برای پرورش ماهی سردآبی، در 80 مزرعه پرورشی رهاسازی شده است.

وی با اشاره به اینکه 340 هزار قطعه بچه ماهی گرمابی در 44 مزرعه این شهرستان رها شده است اظهار داشت : پیش بینی می شود در پایان فصل برداشت حدود دو هزار و 400 تن ماهی سردآبی به بازار مصرف ارائه شود که این میزان نسبت به سال گذشته 70 درصد رشد خواهد داشت.

نبوی افزود: نبوی فرد با بیان اینکه هم اینک هزار و 500 منبع آبی در این شهرستان وجود دارد که تنها از هفت درصد آن به صورت دومنظوره برای تولید ماهی استفاده می شود، گفت: منابع آبی سبزوار می تواند تولیدات ماهی سردابی و گرمابی را تا 600 تن در سال برساند.

وی یادآورشد : سرانه مصرف ماهی در استان خراسان رضوی هفت کیلوگرم می باشد این در حالی است که این مقدار در کشور 9 کیلوگرم و در جهان 20 کیلوگرم است.

مسئول شیلات جهاد کشاورزی سبزوار با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در سبزوار در سال 83 حدود 100 گرم بوده است و هم  اکنون این رقم به 6500 گرم رسیده است ، دسترسی آسان مردم به مراکز تولید و فروش ماهی، برگزاری کلاسهای آموزشی طبخ آبزیان و آشنایی با فواید آبزیان را از جمله دلایل افزایش مصرف ماهی دراین شهرستان سبزوار دانست .

وی در عین حال بیشتر گونه های ماهی گرمابی و سردابی تولیدی در سبزوار را شامل آمور سفید، کپور و قزل آلای رنگین کمان برشمرد و اضافه کرد : سبزوارطی سه سال متوالی توانسته است مقام نخست تولید ماهی در استان خراسان رضوی را کسب نماید . / انتهای پیام 

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.