مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به ۲ پیشنهاد این سازمان در لایحه برنامه ششم توسعه گفت: این پیشنهادات درباره ساختار مدیریت بنادر کشور است که شامل واگذاری بنادر کوچک به بخش خصوصی و اداره بنادر بزرگ در قالب شرکت مستقل می‌شود.

بنادر کوچک به بخش خصوصی واگذاری می‌شود/فعالیت 180بندر در کشور
به گزارش قدس آنلاین به نقل از میزان، محمدسعید نژاد آمار کل بنادر ایران را نزدیک به ۱۸۰ بندر خواند و افزود: بنادری که مورد بحث هستند تعدادشان خیلی کمتر از این رقم است و جزئیات و تعداد بنادر کوچک مدنظر در برنامه واگذاری به بخش خصوصی بعداَ مشخص می‌شود؛ البته این بنادر هم در شمال و هم در جنوب کشور قرار دارند.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره میزان رغبت بخش خصوصی برای تصدی‌گری مدیریت بنادر کوچک اظهار کرد: هم اکنون بخش عمده کارهای این بنادر را بخش خصوصی انجام می‌دهد به این صورت که در هر بندری تعداد متعددی پیمانکار به طور مستقل هر کدام با سازمان بنادر قرارداد بستند اما در آینده وقتی هر بندر کوچکی به طور کامل به بخش خصوصی واگذار شد خودش با پیمانکاران در چارچوب سیاست سازمان بنادر قرار داد می‌بندد.

وی ادامه داد: واگذاری بنادر کوچک به بخش خصوصی و اداره بنادر بزرگ در قالب شرکت مستقل را در لایحه برنامه ششم توسعه آوردیم تا اگر این تصمیمات ابهام یا خلاء قانونی داشته باشند برطرف شود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درباره مزایا و میزان راهگشا بودن واگذاری بنادر کوچک به بخش خصوصی یادآور شد: این اقدام مدیریت بندر را متمرکز و طبیعتا قدرت تصمیم گیری‌ در آن را بهتر خواهد کرد.

سعید نژاد درباره رقم پیشنهادی سازمان بنادر و دریانوردی در لایحه بودجه سال ۹۵ کل کشور گفت: بودجه سالانه سازمان بنادر و دریانوری در شورای عالی سازمان تصویب می‌شود٬ همان مورد عمل قرار می‌گیرد و به طور معمول هر سال ۱۰ - ۱۵ درصد افزایش دارد که جزئیاتش در لایحه بودجه سنوانی نمی‌آید.
 

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.