قدس آنلاین- لرستان: سن اعتیاد در زنان به زیر ۲۷ سال رسیده و الگوی اعتیاد آنها مانند گذشته دیگر الگوی اعتیاد سنتی نبوده بلکه صنعتی است و این امر بسیار خطرناک محسوب می شود.

زنان معتاد بنیان خانواده را تهدید می کنند

به گزارش قدس آنلاین از خرم آباد، مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور در جلسه شورای اداری استان با بیان اینکه ۹ تا ۱۱ درصد معتادین کشور را زنان تشکیل می دهندگفت: باید متناسب با این جمعیت ۱۰ درصدی اعتبارات و برنامه های پیشگیری، درمان و حمایت های اجتماعی و اقتصادی برای بهبودیافتن زنان معتاد پیش بینی شود.

فهیمه فرهمندپور با بیان اینکه  فقدان تفریحات مناسب اولین علت اعتیاد در زنان است ،اظهار داشت: : اگر مسائل و مشکلات زنان را مانند یک دغدغه شخصی پررنگ و آشکار به مدیران عرضه شود راه های میانبر اصلاح جامعه را بیان خواهد شد. .

وی با تاکید بر اینکه مسائل زنان مسائل جامعه بوده و حل این مسائل منجر به بهبود و ارتقاء وضعیت جامعه می شود افزود: کاهش آسیب های حوزه زنان امنیت جامعه را افزایش داده و افزایش آگاهی، سلامت، شادابی و رفاه زنان اثر مستقیمی بر احساس رضایت در تمام جامعه داردکه اگر این نگاه توسعه یابد می توان شاهد تحول عظیمی در حوزه زنان و خانواده بود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور با بیان اینکه زنان قشری هستند که اگر آسیب ببینند آسیب رسان ترین گروه در جامعه خواهند بود ،تصریح کرد: نگاه ما به زنان قشر جامعی است که اگر بر تربیت آن ها اهتمام شود بر تربیت یک جامعه اهتمام شده و این قشر اگر در سلامت باشند سلامت جامعه نیز تضمین می شود.

فرهمند پور  بیان داشت: توجه به مشکلاتی که تحکیم بنیان خانواده را تهدید می کند، توجه به موضوعاتی همچون افزایش اعتیاد در زنان، زنانه شدن فقر، معضل زنان سرپرست خانوار و زنان در معرض آسیب باید در دستور کار مدیران استانی قرار گیرد.وی از افزایش آمار طلاق و رشد زنان سرپرست خانوار در کشور خبر داد و گفت: هر چند آمار شش ماه اول امسال در بحث طلاق در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته اندکی کاهش یافته است اما آسیب طلاق در کشور بسیار جدی بوده زیرا در کنار آن با آسیب افزایش زنان سرپرست خانوار مواجه خواهیم بود. فرهمندپور با بیان اینکه عدالت اصلی ترین جاذبه اسلام است خاطر نشان کرد: در سفرهای استانی خود همواره سعی می کنم به یک کلیدواژه مهم تحت عنوان عدالت تاکید کنم چرا که عدالت اصلی ترین جاذبه اسلام و از مهمترین محورهای شعارهای امام راحل بوده است.

وی با اشاره به اینکه  عدالت یکی از وجوه مهم اصلاح نگرش است به راه حل هایی برای رفع مشکلات حوزه زنان و توزیع عادلانه فرصت ها در بین آن ها اشاره کرد وافزود: راه گذر از مسائل زنان برخلاف آنچه مدیران استانی مطالبه می کنند اختصاص اعتبارات ویژه برای زنان نیست بلکه مدیران باید در نظام برنامه ریزی و بودجه ریزی حوزه مدیریتی خود دسترسی عادلانه همه آحاد جامعه را مد نظر داشته باشند.

مشاور امور بانوان وزیر کشور بر لزوم ایجاد هم افزایی و عزمی جدی بین مدیران ارشد استان ها برای توجه به حوزه زنان تاکید کرد و بیان داشت: لازم است مدیران استانی مسائل زنان را جدی تلقی کرده و با نگاهی جامع به ابعاد مختلف زنان بپردازند. وی به موضوع توجه به حوزه زنان در برنامه ششم توسعه اشاره کرد و گفت: محتوای خوبی در خصوص موضوع زنان در برنامه ششم توسعه آورده شده است که امیدواریم با همراهی و تصویب مجلس شاهد توجه جدی به حوزه زنان باشیم.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.