به گزارش گروه خواندنی های قدس آنلاین، پس از رسوایی های گوناگونی که در صنایع غذایی این کشور پدید آمد و تعداد زیادی از نوزادان، بزرگسالان و سالمندان پس از مصرف مواد غذایی مانند شیر خشک، شیر پاستوریزه، گیاهان فرآوری شده و ... مسموم شده و جان دادند، دولت این کشور با تصویب قوانین بسیار سخت گیرانه شرکت ها و کارگاه های تولید کننده را مجبور کردند از روش های استاندارد برای تولید مواد غذایی استفاده کنند.
هم اکنون بیش از 13 میلیون نفر از شهروندان این کشور در زمینه تولید سالانه بیش از 50 میلیارد ماده غذایی بسته بندی شده فعالیت می کنند.
نظر شما