یک عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اصلاح‌طلبان در انتخابات ریاست جمهوری آینده از حسن روحانی حمایت می‌کنند گفت که جریان اصولگرا نیز قطعا کاندیدایی را در مقابل روحانی معرفی خواهد کرد.

اصولگرایان کاندیدایی را در مقابل روحانی معرفی می‌کنند

به گزارش قدس آنلاین،علی اصغر یوسف نژاد در گفت‌وگو با ایسنا  اظهار کرد: من فکر می کنم همه جریانات سیاسی نسبت به انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ حساسیت بیشتری از انتخابات گذشته نشان خواهند داد و حضور طیف‌های مختلف در انتخابات این دوره پررنگ‌تر خواهد بود.

وی افزود: به نظر من فضای انتخابات از حالت دو قطبی صرف به فضای چند ضلعی تبدیل می‌شود و ممکن است طیف‌های مختلف نسبت به یک کاندیدای خاص به یک تصمیم مشترک برسند یا اینکه حتی بخشی از اصولگرایان و اصلاح‌طلبان که معتدل‌تر هستند در مورد یک کاندیدای خاص توافق کنند.

نماینده مردم ساری در مجلس با بیان اینکه انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ دو قطبی نخواهد بود تصریح کرد: این دوره از انتخابات باید همراه با برنامه و استراتژی‌هایی با اولویت‌بندی مسائل در حوزه داخلی و سیاست خارجی باشد. ما باید بدانیم چطور از ظرفیت‌ها و قابلیت های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی در جهت رفع مشکل استفاده کنیم.

یوسف نژاد با بیان اینکه سهم قوانین بالادستی و سیاست‌های  ابلاغی مقام معظم رهبری باید در برنامه‌های کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری و احزاب و گروه‌های سیاسی مشخص باشد یادآور شد: در حال حاضر مسأله اقتصادی و چگونگی برون رفت از شرایط اقتصادی همراه با طرح و برنامه در اولویت است.

این عضو هیأت رئیسه مجلس ادامه داد:  من فکر می کنم با توجه به عملکرد آقای روحانی در حوزه‌های مختلف شانس ایشان از سایر کاندیداها بیشتر خواهد بود. آقای روحانی در حوزه اقتصادی، سیاست خارجی و فرهنگی عملکرد قابل قبولی داشته، ثبات و آرامش نسبی را بر امور اداری حاکم کرده و کمتر به حاشیه‌ها پرداخته است و ارتباطش با مجالس نهم و دهم نیز ارتباط خوبی بوده است.

وی با بیان اینکه نگاه مردم در هر دوره انتخابات نگاه واقع بینانه و به دور از افراط و تندروی است، تصریح کرد: وزن گروه‌های سیاسی در انتخابات هفتم اسفند تا حدودی مشخص شد و تا انتخابات ریاست جمهوری آینده نیز آقای روحانی می‌تواند گزینه خوبی در معرض قضاوت احزاب و گروه‌های سیاسی باشد.

یوسف نژاد با تاکید بر  لزوم توجه بیشتر به واقعیت های جامعه و انتظارات سیاسی و اجتماعی مردم و گروه‌های سیاسی از سوی دولت ادامه داد:  آقای روحانی باید به خواست و تقاضای اکثریت مردم که خواهان تحول و بهبود در امور اقتصادی، رفاه اجتماعی، افزایش درآمد خانوار، بهبود روابط با کشورهای همسایه و تقویت روابط خارجی همراه با عزت و اقتدار نظام هستند توجه کنند.

این نماینده مجلس با اشاره به اهمیت عملکرد دولت در سال پایانی فعالیت آن یادآور شد: خیلی تعیین کننده است که آقای روحانی در کمتر از یک سال باقیمانده تا انتخابات چه اقداماتی انجام دهد و چگونه نگاه و نظر مردم را نسبت به انتخابات ریاست جمهوری جلب کند و از این نگاه در جهت تحقق برنامه‌های خود استفاده کند. البته بخش عمده ای از این موضوع به تیم اقتصادی دولت بر می گردد چرا که تصمیمات که در حوزه اقتصادی گرفته می‌شود می‌تواند تا حدودی بر انتخابات آینده ریاست جمهوری  اثرگذار باشد.

وی هم‌چنین درباره تشکیل اتاق فکر جناح رقیب برای انتخابات ریاست جمهوری گفت: آن‌ها بیکار ننشسته‌اند و در تلاش هستند ضمن بازسازی خود تا حدودی دستاوردهای دولت را زیرسوال ببرند و به صورت سازمان یافته دولت را به چالش بکشند. البته آقای روحانی تاکنون کمتر در زمین رقیب بازی کرده و تحت تاثیر تبلیغات آن‌ها قرار نگرفته است و مستقلا دیدگاه ها و اندیشه های خود را مطرح کرده که این از نقاط ضعف دولت است.

یوسف نژاد با بیان اینکه جناح رقیب قطعا کاندیدایی را برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ معرفی خواهد کرد افزود: مباحثی که تاکنون در مورد انتخابات آینده ریاست جمهوری و کاندیدای احتمالی جریان اصولگرا مطرح شده بیشتر سرگرمی و تفنن است و اصولگرایان هنوز در مورد کاندیدای قطعی خود برای انتخابات توافق نکرده اند.

نماینده مردم ساری در پایان با بیان اینکه روحانی تاکنون توقعات اصلاح‌طلبان را برآورده نکرده است گفت: اصلاح‌طلبان انتظارات حداقلی از دولت داشته اند که آن هم برآورده نشده است. با این وجود من فکر می کنم آن‌ها نهایتا روی آقای روحانی به توافق خواهند رسید به این امید که ایشان در دوره دوم ریاست جمهوری عملکرد بهتری از دوره اول داشته باشند.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.