بیش از ۷۴۰ مزرعه سرد آبی و گرم آبی آبزیان در استان خراسان رضوی طی سه سال گذشته تولیدات خود را تحت نظارت های بهداشتی دامپزشکی استان به مرز ۵۰۰۰ تن در سال رسانده اند.

نظارت بهداشتی بر تولید ۵۰۰۰ تن ماهی تولیدی استان در ۷۴۱ مزرعه

به گزارش قدس آنلاین، مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این مطلب اظهار داشت: برنامه ریزی فعالیت های بهداشت و مدیریت بیماری های آبزیان به طورسالانه  بر محورهای مطالعه و بررسی داده ها وهمکاری در انجام آزمایشات فارمی، جمع آوری و تنظیم گزارشات میزان شیوع بیماریهای واگیردار، برنامه ریزی ومشارکت در ساماندهی وارتقاء سطح بهداشتی وامنیت زیستی مراکز پرورش وتکثیر آبزیان، نظارت و پیگیری افزایش سطح پوشش بیمه ای مزارع، همکاری و مشارکت با اشخاص حقیقی وحقوقی بویژه اتحادیه ها ،دانشکده دامپزشکی، شیلات وموسسه رازی در اصلاح وتوسعه بهداشتی سیستم های آبزی پروری، کنترل و نظارت بهداشتی بر نقل و انتقال آبزیان، و نظارت بر فراینده مصرف انواع داروها ، سموم و مواد بیولوژیک و در آبزی پروری ها استوار می باشد.
مجید روحانی نژاد اعلام داشت: در حال حاضر تعداد 262 مزرعه آبزیان سردآبی با ظرفیت تولید سالانه 4033 تن و 479 مزرعه تولید ماهیان گرم آبی به ظرفیت 903 تن در نقش مهمی در تولید، اقتصاد، سلامت و امنیت غذایی استان و کشور داشته و دامپزشکی استان نیز نظارت مستقیم بر تولیدات این مزارع در جهت ایجاد محصولات سالم را ایفا می نماید.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.