بیرجند: رئیس بیمارستان امام حسین (ع) مشهد با بیان اینکه بیمارستانهای صحرایی در شرق کشور ایجاد می شود گفت: ۱۰بیمارستان‌ نیروی زمینی سپاه، در کشور فعال است که هر کدام مسئولیت یک بیمارستان صحرایی را به عهده دارند

۱۰بیمارستان صحرایی در مناطق محروم شرق کشور برپا می شود

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین  دکتر عبدالرزاق کمالی عصر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: سال گذشته این رزمایش با استقرار ۱۰ بیمارستان برگزار شد و امسال نیز مشابه سال گذشته این ۱۰ بیمارستان در مناطق محروم شرق کشور استقرار می‌یابند.

وی با بیان اینکه از این تعداد بیمارستان ۲ بیمارستان توسط بیمارستان امام حسین(ع) و مرکز بهداری شمال شرق نیروی زمینی سپاه برقرار خواهد شد افزود: یکی از این بیمارستان‌ها در منطقه شوسف از توابع نهبندان و دومین بیمارستان در منطقه میرجاوه از شهرهای سیستان و بلوچستان است.

رئیس بیمارستان امام حسین(ع) مشهد مقدس بیان کرد: سعی شده است کوچک شده‌ای از بیمارستان امام حسین(ع) مشهد را در بیمارستان سیار پیاده‌سازی کنیم یعنی با سامانه‌های سیار و ست‌های بیمارستانی که از قبل تهیه شده همان بیمارستان به صورت کوچک شده و به صورت ژنرال در اینجا پیاده‌سازی می‌شود.

کمالی تصریح کرد: این ست‌ها شامل کانکس‌هایی هستند که پس از استقرار باز می‌شوند و افزایش فضا داده می‌شوند و تخت‌ها در آن مستقر می‌شوند.

وی با اشاره به برپایی بیمارستان صحرایی شهدای وحدت در شهرستان شوسف از توابع شهرستان نهبندان خاطرنشان کرد: این بیمارستان فردا همزمان با ۱۲ بیمارستان صحرایی دیگر که در استان‌های کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شوند افتتاح خواهد شد.

رئیس بیمارستان امام حسین(ع)مشهد مقدس یادآور شد: در این بیمارستان ۲ تخت اتاق عمل، ۴ تخت ریکاوری، یک تخت icu و۲۰ تخت بستری وجود دارد و همچنین خدمات درمانی کلینیکی و پاراکلینیکی شامل درمانگاه‌های عمومی، درمانگاه‌های تخصصی، آزمایشگاه، رادیولوژی و داروخانه نیز در این بیمارستان ارائه می‌شود.

کمالی با بیان اینکه علاوه بر ارائه خدمات آموزه‌های بهداشتی نیز برحسب شرایط منطقه به افراد آموزش داده می‌شود اظهار داشت: سعی شده در اکثر تخصص‌ها از وجود متخصصان استفاده شود و در این راستا متخصص داخلی، زنان و زایمان، عفونی، اطفال، جراحی عمومی، ارتوپدی، گوش و حلق و بینی، رادیولوژی، دندانپزشک، پزشک عمومی خواهر و برادر، داروساز، پرستار و پیراپزشکی و غیره نیز در این بیمارستان حضور دارند.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر این متخصصان، نیروهای پشتیبانی نیز در استقرار بیمارستان کمک می‌کنند افزود: محل تامین نیروها نیز توسط مرکز بهداری شمال شرق و توسط دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و سپاه است و تعدادی نیرو نیز از دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای خدمات‌رسانی در این بیمارستان اعزام می‌شوند.

رئیس بیمارستان صحرایی سیار ثامن الائمه (ع) شوسف با بیان اینکه بالغ بر ۱۲۰ پزشک عمومی، متخصص، فوق تخصص و کار درمانی در این بیمارستان به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی می‌پردازند گفت: تعدادی از پزشکان نیز به روستاهای طبسین نهبندان اعزام می‌شوند.

کمالی بیان کرد: بیمارستان‌های نیروی زمینی سپاه، تقریبا ۱۰ بیمارستان در کل کشور هستند که هر کدام مسئولیت یک بیمارستان صحرایی را به عهده گرفتند.

وی با اشاره به اینکه همه خدمات بیمارستان صحرایی ثامن الائمه (ع) شوسف نهبندان به صورت کاملاً رایگان است تصریح کرد: در بحث پیگیری درمان بیماران نیز برگه‌های ارجاعی پیش‌بینی شده است که خود بیمارستان امام حسین (ع) مشهد، در محدوده خاص زمانی جوابگوی بیمارانی که مشکلات‌شان در مراجعات قبلی حل نشده است خواهد بود.

رئیس بیمارستان امام حسین (ع) مشهد گفت: تمام خدمات و اقداماتی که در بیمارستان صحرایی سیار شوسف انجام می‌شود در میرجاوه نیز در اتوبوس‌هایی که در این خصوص تجهیز شده‌اند انجام می‌شود همچنین اتاق عمل، چشم پزشکی نیز در اتوبوس‌های مذکور پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.