تبریز- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی از ایجاد ۱۰ موزه جدید شامل فرش، مشاغل بازار جهانی و صنایع دستی خبر داد.

۱۰ موزه جدید در تبریز ایجاد می شود

به گزارش قدس آنلاین،مرتضی آبدار در جلسه شورای سیاست گذاری تبریز ۲۰۱۸ در محل استانداری با تشریح برنامه‌های تدوین شده از سوی میراث فرهنگی آذربایجان شرقی اظهار داشت: انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۸، در تمام تاریخ ایران و آذربایجان شرقی اتفاق مهم و منحصر به فردی است که باید از این ظرفیت در جهت رشد و ترقی شهر و استان بهره جست.

دبیر شورای سیاست گذاری تبریز ۲۰۱۸ عنوان کرد: مقدمات تشکیل ستاد ملی به ریاست معاون اول رئیس جمهور انجام شده است تا ظرفیت‌های استانی در قالب ملی نمود پیدا کند.

وی گفت: برای نیل به این منظور نقشه راهی تدوین شده و وظایف تمامی دستگاهای ذیربط در قالب کمیته‌های ویژه تبیین و در اختیار آن‌ها قرار گرفته تا همگی به صورت همسو برای پیشبرد اهداف تبریز ۲۰۱۸ گام بردارند.

دبیر شورای سیاست گذاری تبریز ۲۰۱۸ افزود: سه محور گردشگری در جهت بهره مندی هر چه بیشتر شهرستان‌ها از تبریز ۲۰۱۸ در نظر گرفته شده است که از این میان می‌توان به تبریز- مراغه و جنوب استان، تبریز- جلفا و شمالغرب استان و تبریز- کلیبر و جنگل‌های ارسباران اشاره کرد.

وی افزود: ایجاد ۱۰ موزه همچون موزه فرش، موزه مشاغل بازار جهانی تبریز، موزه صنایع دستی و .... را در برنامه‌های خود داریم.

وی با عنوان اینکه متولی دبیرخانه شورای سیاست گذاری تبریز ۲۰۱۸، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان است، اظهار امیداوری کرد که بتوانیم به طور شایسته این رویداد را هدف گذاری و راهبری نماییم.

آبدار گفت: به منظور اختصاص ردیف بودجه ویژه به تبریز ۲۰۱۸ جلساتی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار و پیشنهادات در این جلسات مطرح شده تا این امر در بودجه سال ۹۶ محقق گردد.

وی از دستگاه‌های ذیربط حاضر در جلسه خواست تا اعتبارات فرهنگی سال جاری خود را به سمت تبریز ۲۰۱۸ سوق دهند تا مردم و افکار عمومی را بیشتر با اهمیت تبریز ۲۰۱۸ آشنا کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.