اهواز _مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: سامانه مردمی سلامت غذایی برای اطلاع مردم از وضعیت مواد غذایی دهم بهمن امسال به طور رسمی فعالیت خود را آغاز می‌کند.

آغاز فعالیت سامانه مردمی سلامت غذایی از ۱۰ بهمن ماه

به گزارش قدس آنلاین بهرام دارایی اظهار کرد: در این سامانه مردم می‌توانند به راحتی از وضعیت محصولات غذایی از لحاظ ایمنی و سلامت آنها مطلع شوند.

وی افزود: مردم با ارسال نام هر محصول غذایی که در کشور وجود دارد می‌توانند از وضعیت سلامت آن، تاییدیه وزارت بهداشت یا اخطارهایی که آن محصول غذایی دریافت کرده باخبر شوند.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با اشاره به طرح ملی پایش آلایندهها، سموم و تقلبات مواد غذایی اظهار کرد: چندین سال است که روی این طرح کار تحقیقاتی انجام می‌شود و اکنون به مرحله اجرایی رسیده که به زودی در کشور اجرا می‌شود.

وی گفت: این طرح به منظور پایش مداوم مواد غذایی انجام می‌شود به این معنا که سازمان غذا و داروی کشور مسئولیت حفظ ایمنی و سلامت مواد غذایی را بر عهده دارد.

دارایی افزود: در این طرح برای همه آلاینده هایی که متصور هستیم و در دنیا شناخته شده هستند و تعریفی برای آنها وجود دارد پایش انجام‌ می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در محصولات غذایی عمده مانند غلات، لبنیات، میوه جات، سبزیجات، مرکبات، مواد پروتینی و فرآورده‌هایی که از آنها تهیه می‌شود باید آلاینده‌های آنها ردیابی شود که این آلاینده‌ها شامل سموم شیمیایی و کشاورزی یا آنتی بیوتیک‌ها و هورمون‌هایی که در دام و طیور استفاده می‌شود است.

وی ادامه داد: فلزات سنگینی که وارد مواد غذایی می‌شوند و تقلباتی که در محصولات غذایی انجام می‌شود خطر آفرین هستند که ردیابی آنها بسیار ضروری است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.