رئیس کمیته امداد به منظوربررسی عملکرد حوزه حمایت و سلامت خانواده این نهاد با امدادگران این حوزه دیدار و گفتگو کرد.

بسته‌های خدمتی ویژه برای گروه‌های خاص تحت حمایت ارائه می شود

به گزارش «قدس آنلاین»،  سید پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد در این نشست با تاکید بر ساماندهی وضعیت مددکاران، گفت: با توجه به اینکه مددکاران رسیدگی به امور مددجویان را بر عهده دارند، باید افزایش واگذاری اختیارات به مددکاران و ارائه آموزشهای لازم به آنان با جدیت بیشتری پیگیری شود.

وی در ارتباط با حجم بالای تعداد پرونده های در اختیار هر مددکار افزود: اکنون هر مددکار به طور میانگین دارای ۵۳۰ پرونده مددجویی است و این در حالی است که نقطه آرمانی و ایده آل ما ۱۰۰ پرونده برای هر مددکار است تا مددکاران بتوانند با رسیدگی هرچه بهتر، تمامی نیازهای خانواده های مددجو را با سرعت بیشتری بررسی و پیگیری کنند.

فتاح با بیان اینکه تا حد امکان پرونده های زنان سرپرست خانوار باید به بانوان مددکار واگذار شود، اظهار کرد: یکی از سیاست های اصلی کمیته امداد، افزایش تعداد بانوان مددکار برای زنان سرپرست خانوار است و بر این اساس مددجویان زن سرپرست خانوار زیر ۵۰ سال باید مددکار خانم داشته باشند.

رئیس کمیته امداد بر لزوم باز تعریف خدمات حمایتی برای اقشار خاص تاکید کرد و افزود: برای گروههای خاص جامعه هدف این نهاد از جمله سالمندان، زنان سرپرست خانوار و دانشجویان باید بسته های خدمتی ویژه طراحی و ارائه شود  و همچنین در هر استان با توجه به شاخص ها و وضعیت خاص اقلیمی، محیطی و فرهنگی آن استان باید به صورت اقتضایی و متناسب با شرایط آن، خدمات به مددجویان بازتعریف شود و دستورالعمل ها و بخشنامه ها هم باید تا حد امکان خلاصه سازی و تجمیع و اختیارات لازم به استانها داده شود.

وی تقویت خدمات به دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت را امری ضروری عنوان کرد و افزود: برای جذب و بازگشت دوباره افراد بازمانده از تحصیل یا ترک تحصیل کرده بایداز تمام توان و ظرفیت های موجود استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه حوزه حمایت و سلامت خانواده متولی  بحث توانمندسازی مددجویان در زمینه های مختلف است، افزود: تقویت خدمت کمک به امر ازدواج از موارد مورد تاکید است و بر این اساس تا پایان امسال باید تمام  صف های پشت نوبت برای دریافت خدمات اصلی مانند جهیزیه و وام از بین برود. بر همین اساس  راهکارهای برنامه خروج هدفمند مددجویان از چرخه حمایت برای سال آینده باید تقویت و اجرایی شود.

فتاح بر افزایش روند کمی و کیفی خدمت رسانی به مناطق محروم و دور دست تاکید کرد و یادآور شد: شاخص های اثر بخشی خدمات از جمله بازدید از منازل مددجویی، بار مراجعه حضوری به کمیته امداد، فاصله زمانی درخواست خدمت تا زمان ارائه آن از مواردی است که باید نتایج آن احصاء و نسبت به ارتقاء آن برنامه ریزی و اقدام مناسب انجام شود.

فتاح با بیان اینکه کمیته امداد تا حد امکان باید در زمینه ارائه خدمات درمانی و بیمه ای به مددجویان گام بردارد، ادامه داد: باید هزینه های درمان برای مددجویان رایگان شود و این امر با تقویت بیمه مکمل مددجویان فراهم خواهد شد. چرا که با توجه به بالا بودن هزینه برخی بیماری ها و عدم استطاعت مالی مددجویان،  می توان از طریق تقویت بیمه مکمل نسبت به رفع این دغدغه اقدام کرد.  

رئیس کمیته امداد با اشاره به پوشش بیمه حوادث غیر مترقبه و سوانح طبیعی منازل مسکونی و لوازم زندگی تمامی مددجویان بر تداوم سیاست بیمه حوادث مددجویان و دستور برای برنامه ریزی لازم جهت سنوات آتی تاکید کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.