اهواز_ رییس ستاد انتخابات خوزستان با اشاره به پیش‌بینی سه هزار و ۷۵۷ شعبه اخذ رای برای انتخابات ۲۹ اردیبهشت در استان، گفت: تا این لحظه تعداد نهایی داوطلبان شوراهای شهر و روستا در خوزستان به ترتیب سه هزار و ۱۱۲ نفر و روستاها حدود ۱۱ هزار و ۱۸۶ نفر است.

رقابت ۱۴ هزار و ۲۹۸ کاندیدای نهایی شوراها در خوزستان/پیش‌بینی سه هزار و ۷۵۷ شعبه اخذ رای

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی ستاد انتخاب خوزستان دکتر علی‌حسین حسین زاده اظهار کرد:‌ ۱۶ هزار و ۹۱۳ نفر در خوزستان برای انتخابات شوراهای شهر و روستا ثبت نام کردند که از این تعداد چهار هزار و ۵۵ نفر داوطلب انتخابات شوراهای شهر و ۱۲ هزار و ۸۵۸ نفر داوطلب انتخابات شوراهای روستا بودند.

وی افزود: براساس آخرین آمار ارایه‌شده در مجموع صلاحیت ۳۳۸ نفر در هیات عالی نظارت بر انتخابات خوزستان مورد تایید واقع نشد که از این تعداد صلاحیت ۶۴ نفر توسط هیات مرکزی نظارت بر انتخابات کشور تایید شد و در مجموع تا این لحظه صلاحیت ۲۶۴ کاندیدا برای انتخابات شوراهای اسلامی شهر در سطح استان خوزستان احراز نشده است.

رییس ستاد انتخابات خوزستان عنوان کرد:‌ پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۷۶ شهر و ۲ هزار و ۲۵۰ روستا برگزار می‌شود. تاکنون ۲۸۶ نفر از داوطلبان انتخابات شوراهای شهر در سطح خوزستان انصراف دادند و تا این لحظه تعداد نهایی داوطلبان انتخابات شوراهای شهر در خوزستان سه هزار و ۱۱۲ نفر و تعداد نهایی داوطلبان انتخابات شوراهای روستا حدود ۱۱ هزار و ۱۸۶ نفر است.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان با بیان اینکه به ازای هر پنج شعبه اخذ رای انتخابات ریاست جمهوری یک بازرس منصوب می‌شود، افزود: همچنین در شهرستان‌های با بیش از ۴۰۰ شعبه اخذ رای به ازای هر ۱۰ بازرس یک نفر سربازرس نیز تعیین و منصوب می‌شود.

رییس ستاد انتخابات خوزستان گفت: سه هزار و ۷۵۷ شعبه اخذ رای برای انتخابات ۲۹ اردیبهشت در خوزستان پیش‌بینی شده که از این تعداد یک‌هزار و ۸۹۲ شعبه شهری و یک‌هزار و ۸۶۵ شعبه روستایی هستند؛ همچنین از کل تعداد شعب اخذ رای در خوزستان، ۲ هزار و ۸۵۲ شعبه ثابت و ۹۳۲ شعبه سیار هستند.

وی با اشاره آغاز رسمی مهلت تبلیغات انتخابات شوراهای شهر و روستا از روزهای گذشته، تصریح کرد:‌ متاسفانه در برخی از شهرها ازجمله اهواز قوانین تبلیغات کاندیداهای شوراها رعایت نشده است و برخی کاندیداها با تبلیغات و نصب پوستر در اماکن عمومی نظیر ایستگاه‌های اتوبوس، تابلوهای راهنمایی و رانندگی یا جداول خیابان‌ها در مکان‌های مجاز تبلیغات خود را انجام ندادند؛ البته داوطلبانی نیز هستند که واقعا این موضوع را رعایت کردند.

وی بیان کرد: ‌براساس مصوبه بیست و هفتمین شورای عالی فضای مجازی کلیه نامزدهای انتخاباتی و ستادهای انتخاباتی پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا باید کلیه فعالیت‌های تبلیغاتی خود را از طریق بستر یکپارچه تبلیغات انتخابات کشور (بیتاک) ثبت کنند؛ در غیر این صورت تخلف انتخاباتی شناخته شده و مطابق قانون با این موارد برخورد می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.