رشت- اداره کل دامپزشکی گیلان در اطلاعیه ای از عموم مردم درخواست کرد تا با توجه به مراقبت های بهداشتی و پرهیز از رفتارهای مخاطره آمیز، از شیوع بیماری تب «کریمه کنگو» در استان پیشگیری کنند.

پرهیز از رفتارهای مخاطره آمیز/ گیلانی ها مراقب تب«کریمه کنگو»باشند

به گزارش قدس آنلاین به نقل از اداره کل دامپزشکی گیلان، با توجه به گزارش هایی مبنی بر ابتلای برخی افراد در استان های دیگر کشور به بیماری مشترک بین انسان و دام تب«کریمه کنگو»، اداره کل دامپزشکی گیلان در اطلاعیه ای عموم مردم استان را به رعایت اصول بهداشتی و پرهیز از رفتارهای مخاطره آمیزی که ابتلا به این بیماری را در پی دارد، دعوت کرد.

در این اطلاعیه آمده با توجه به اینکه ابتلا به بیماری مشترک بین انسان و دام تب«کریمه کنگو» در فصول گرم سال شایع تر است، لذا از عموم مردم درخواست می شود تا با رعایت نکاتی از قبیل خودداری از خرید گوشت های بدون مهر دامپزشکی، خودداری از کشتار دام در خارج از کشتارگاه ها، رعایت اصول بهداشتی و استفاده از وسایل حفاظت فردی توسط کارکنان زنجیره کشتار، انتقال وعرضه کنندگان گوشت، خودداری از مصرف گوشت تازه (گوشت خریداری شده باید به مدت حداقل ۲۴ ساعت در یخچال و در دمای ۰ تا چهار درجه سانتی گراد نگهداری و سپس مصرف شود)، خودداری از مصرف جگر به صورت تازه (جگر خریداری شده باید به مدت حداقل ۴۸ ساعت در یخچال و در دمای ۰ تا چهار درجه سانتی گراد نگهداری و سپس مصرف شود)، استفاده از دستکش هنگام خرد کردن گوشت در مراکز عرضه و نیز منازل، اجتناب کودکان و روستائیان و دامداران از بازی و یا ملامسه کنه های ماده تخم ریزی کرده، سمپاشی منازل و اصطبل‌های روستایی جهت کاهش جمعیت کنه‌ها، خودداری از جدا و له کردن (کشتن) کنه ها توسط شیردوشان و دامداران، خودداری از پشم چینی دام ها بدون استفاده از تجهیزات و لوازم ایمنی و حفاظت کننده و اجتناب از استراحت در مراتع و کوهستان ها بدون رعایت استفاده از زیرانداز و وسایل ایمن هرچه بیشتر در پیشگیری از ابتلا به این بیماری تلاش کنند.

گفتنی است تا کنون گزارشی از ابتلا به این بیماری در سطح استان گزارش داده نشده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.