گیلان- لیلا بذرکار گفت: کشت گیاهان دارویی به خصوص گل محمدی در گیلان رو به افزایش است.

تقاضای پرورش گل محمدی در گیلان رو به افزایش است

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی گیلان، لیلا بذرکار معاون امور گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان، گفت: در مجموع ۷۰۰ هکتار از اراضی گیلان به کشت گیاهان دارویی اختصاص دارد.

وی افزود: به طور میانگین ۳۹۵ تن گیاهان دارویی در گیلان تولید می‌شود که بخش اعظم این گیاهان را گل گاوزبان،گل محمدی و زعفران تشکیل می‌دهند.

معاون امور گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان ادامه داد: هم اکنون بیشترین گل‌گاو زبان در رودسر ،بیشترین گل محمدی در شهرستان شفت و بیشترین زعفران گیلان در دیلمان کشت می‌شود.

وی با بیان اینکه زنان و جوانان در تولید گیاهان دارویی گیلان نقش موثری دارند و به‌خصوص زنان در زمان برداشت این گیاهان فعالیت گسترده‌ای دارند، تصریح‌کرد: گیاهان دارویی از مشتریان بسیار خوبی هم در  بازارهای استان و هم در بازارهای استانهای همجوار دارند و فروش این محصولات درآمد مناسبی را نصیب خانوارهای روستایی گیلان می‌کند.

بذرکار تصریح کرد: گیلان، رتبه اول گل‌گاوزبان کشور را به خود اختصاص داده است و در بخش تولید و پرورش گل و گیاه، رتبه پنجم کشور نیز از آن گیلان است.

وی با بیان اینکه متقاضیان پرورش گیاهان دارویی به خصوص گل محمدی در استان رو به افزایش است، خاطرنشان‌ کرد: طبق طرح وزارت کشاورزی به افرادی که در اراضی شیبدار اقدام به پرورش گیاهان دارویی می‌کنند نهال یارانه‌دار داده می‌شود.

معاون امور گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: سال گذشته ۱۷۹میلیون و ۳۵۷هزار ریال برای نهال یارانه‌دار گیاهان دارویی در گیلان هزینه شد.

وی وجود کارگاه‌ها در کنار مزارع گیاهان داوری گسترده را یکی از راهکارهای های افزایش درآمد فعالین این حوزه عنوان کرد و گفت: وجود این کارگاه‌ها و تبدیل سریع گل‌ها به گلاب و دیگر مصارف ارزش افزوده تولید این محصولات را به روستاییان و فعالین این حوزه در استان بر می‌گرداند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.