۴۰۰ تن گوشت مرغ روزانه در خراسان رضوی مصرف می شود.

بازگشت تولید گوشت مرغ در خراسان رضوی به روال عادی

به گزارش قدس آنلاین، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: شش میلیون قطعه جوجه ریزی در سالنهای پرورش مرغ در هر دوره نیاز استان را تامین می کند و مازاد آن به استانهای همجوار یا کشورهای دیگر صادر می شود.

مجتبی مزروعی افزود: میزان جوجه ریزی در سالنهای پرورش مرغ خراسان رضوی در ماههای آبان و آذر گذشته به دلیل مشکلاتی در حمل و تامین نهاده ها کاهش محدودی پیدا کرده بود اما هم اینک تولید گوشت مرغ در استان با بازگشت جوجه ریزی به حالت عادی، به روال  معمولی بازگشته است.

وی حجم تولید پارسال مرغ را در این استان ۱۵۷ هزار تن اعلام کرد و گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۱۰۰ هزار تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید شد که مشابه تولید پارسال است.

مزروعی افزود: با پیش خرید گوشت مرغ توسط اداره کل پشتیبانی امور دام، اطمینان لازم برای مرغداران در تولید همانند گذشته فراهم شده است وبا توجه به روال عادی تولید گوشت مرغ در خراسان رضوی، برای تامین مرغ مورد نیاز بازار در شب عید مشکلی نخواهیم داشت.

منبع: صداو سیما
انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.