مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: در پی اجرای طرح نوروزی دامپزشکی در خراسان رضوی با نظارت دامپزشکی استان بر کشتارگاه‌های طیور، بیش از ۹۰۰۰ تن گوشت مرغ از ذبح بیش از ۴ میلیون و ۷۶۰ هزار قطعه طیور استحصال شد.

۹ هزار تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید شد
به گزارش قدس آنلاین، احمد شریعتی با بیان این مطلب، اظهار کرد: طی مدت اجرای این طرح و تا پایان آن در کشتارگاه‌های طیور استان، بیش از ۲۴ هزار لاشه طیور ذبح شده به وزن ۳۳ تن ضبط و از ورود این میزان به بازار مصرف جلوگیری شده است.
وی ادامه داد: میزان کشتار دام در کشتارگاه‌های استان نیز طی مدت اجرای طرح یاد شده ۵۴ هزار راس دام سبک و سنگین بوده و از این میزان دام کشتارشده، بیش از ۲۴۳۰ تن گوشت قرمز روانه بازار مصرف شده است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآورده‌های خام دامی توسط دست‌فروشان، عنوان کرد: با کلیه افرادی که به صورت دست فروش و بدون هویت در حاشیه جاده‌ها، سطح شهر مشهد و به ویژه اطراف حرم مطهر اقدام به عرضه غیر مجاز مواد پروتئینی از قبیل گوشت سفید و قرمز، ماهی، کله پاچه، جگر و ... نمایند بطور جدی برخورد شده و پس از تشکیل پرونده برای متهمان، مراتب جهت رسیدگی به دستگاه قضایی تسلیم و پیگیری خواهد شد.
شریعتی اضافه کرد: طی ۱۰ هزار بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی در مدت یادشده، ۷۴ پرونده برای متخلفین تشکیل و تسلیم مراجع قضایی شده و همچنین ۳۶ تن فرآورده خام دامی ضبط و ۱۲ تن از این مواد نیز معدوم و ۷ مرکز متخلف هم پلمب شده است.

منبع: ایسنا
انتهای پیام /

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.