یک قاری پیشکسوت با بیان اینکه عتبات مقدسه ظرفیت مناسب برای گسترش مفاهیم قرآنی است، گفت: آستان قدس رضوی پرچمدار فعالیت های قرآنی عتبات مقدسه است.

آستان قدس رضوی پرچمدار فعالیت‌های قرآنی عتبات مقدسه

به گزارش قدس آنلاین، مجتبی جاویدی، قاری پیشکسوت قرآن درباره طرح من قران را دوست دارم که به  صورت مشترک بین عتبات مقدسه و با محوریت آستان قدس رضوی طراحی شده است به خبرنگار ما گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا اجرا شدن اینگونه طرح ها به طور کلی خیلی خوب است اما باید به این امر  توجه شود که برگزاری طرح های قرانی به صورت مجازی در سراسر کشور یک فرصت مناسب برای ارائه خدمات در عرصه قرآن است که با بهره گیری از ظرفیت اساتید مرتبط با رشته های در نظر گرفته از این فرصت به نحو احسن استفاده شود.

این قاری پیشکسوت با بیان اینکه سعادت دنیا و آخرت  در پرتو قرآن کسب می شود، گفت: انجام فعالیت‌های قرآنی به صورت صحیح  و کار شناسی شده موجب جاری شدن برکت قرآن می‌شود و در پناه آن زمینه عمل به دستورات این کتاب آسمانی نیز در جامعه فراهم می شود.

وی در رابطه با طرح های قرآنی عتبات مقدسه ابراز کرد: گسترش فرهنگ قرآن رسالت اصلی عتبات مقدسه است چرا که هدف تمام انبیای الهی از برگزیده شدن دعوت به سوی حق بود و امام رضا(ع) و خواهر گرامیش حصرت معصومه(س) و سایر امامزادگان در راه اهداف قرآنی جان عزیزشان را از دست دادند بنابراین مهمترین وظیفه این آستان های مقدس در سراسر دنیا این است که قرآن را ترویج دهند.

جاویدی آستان قدس رضوی را تجلی گاه مفاهیم قرآن کریم دانست و افزود: امام هشتم(ع) به عنوان عالم آل محمد(ص) و مشهد مقدس به عنوان پایتخت معنوی  جهان اسلام در دنیا مطرح است لذا دست اندرکاران برنامه های قرآنی می توانند در سایه  این مجموعه نورانی طرح هایی همانند طرح من قرآن را دوست دارم با هماهنگی با سایر عتبات پیش ببرند.

وی خاطرنشان کرد: در پرتو این طرح قرآنی می توان  با بهره گیری از تجربیات و ظرفیت اساتید و قاریان شهر مشهد که بیشترین اساتید و قراء  از حیث قراء و جلسات قرآنی در جهان اسلام را دارد نتایج خوبی را کسب کرد و آستان قدس رضوی با توجه به سابقه دیرینه ای که  در مباحث قرآنی دارد می تواند با برنامه ریزی دقیق  به عنوان علم دار و  پرچمدار  این طرح جامع اهداف قرآنی را دنبال کند و هادی سایر مراکز قرآنی و عتبات مقدسه باشد.

این استاد قرآن در ادامه گفت: محتوی آموزش قرآن باید آسان باشد یعنی خیلی خسته کنند و دچار مشکلات و مسائل فنی تخصصی نباشد تا اجرا کننده طرح بتواند به راحتی موضوع آموزش  روخوانی و روانخوانی را دنبال کنند.

جاویدی گفت: مردم با توجه به علاقه و احترامی که به حضرات معصومین(ع) دارند قطعا قرآن را بهتر قبول می کنند و نسبت به تلاوت و مفاهیم قرآن که توسط عتبات مقدسه ارائه می شود بیشتر اقبال نشان می دهند بنابراین طرح هایی که از سوی مراکز قرآنی به ویژه  از سوی حرم های حضرات معصومین(ع) برنامه ریزی می شود یک ظرفیت بزرگی است.

وی با اشاره به اینکه بحث آموزش قرآن اگر ار ناحیه عتبات مقدسه  دنبال شود قطعا نتبجه خوبی به دنبال خواهد داشت، افزود: مهمترین مسئله ای که در آموزش قران به آن توجه داشت این است که  سه ضلع  مثلث آموزش یعنی معلم، محتوی و مخاطب مد نطر گرفته شود و جایگاه اساتید قرآن از لحاظ زمانی که برای آموزش می گذارند و حرمت اساتید از جهت  زحماتی که متحمل می شوند  حفط شود.

منبع: آستان نیوز

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.