مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اصفهان گفت: پیگیر تامین حقابه محیط‌زیست و تالاب بین المللی گاوخونی در سال آبی جدید هستیم.

آخرین وضعیت حقابه محیط‌زیست و تالاب گاوخونی

به گزارش قدس آنلاین، حسن ساسانی صبح چهارشنبه در آئین اختتامیه چهارمین جشنواره ملی «داستان آب» ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و بمباران بیمارستان «المعمدانی» غزه، اظهار داشت: آرزو می‌کنیم جنگی که اتفاق افتاده به نفع اسلام و فلسطین پایان یابد.

وی با اشاره به اینکه شرکت آب منطقه‌ای اصفهان از سال ۱۳۹۷ تاکنون چهار دوره جشنواره ملی داستان آب را برگزار کرده است، افزود: برگزاری این دوره‌ها اقدامی مؤثر در بیان چالش‌های آب به زبان هنر و ادبیات بوده است و امروز پنجمین دوره این جشنواره نیز رونمایی می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان خاطرنشان کرد: مسئله آب و قداست و حرمت آن از گذشته تاکنون در فرهنگ ایرانیان وجود داشته و لازم است مسائل آب اصفهان و ایران مکتوب و به نسل آینده منتقل شود تا تصویری از آب استان و کشور را داشته باشیم و در راستای بهبود منابع آبی و ارزش گذاری به منابع آبی و حفظ منابع زیرزمینی و سطحی گام بر داریم.

ساسانی با اشاره به اینکه حوضه آبریز زاینده رود در سال آبی گذشته (مهر ۱۴۰۱- شهریور ۱۴۰۲) به لحاظ بارشی سالی نزدیک به نرمال را سپری کرد، ابراز داشت: توزیع مطلوبی در حوزه کشاورزی صورت گرفت هر چند که محیط زیست و تالاب گاوخونی که یکی از پراهمیت‌ترین هاست، مظلوم واقع شد.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه بارش‌های مطلوبی در سال آبی جدید پیش‌بینی شده امید است بتوانیم با برنامه ریزی دقیق علاوه بر تأمین آب کلیه ذی نفعان برای محیط زیست، رودخانه زاینده رود و تالاب گاوخونی گام مثبتی برداریم و بصورت جدی پیگیر این مهم هستیم.

۲۶۶ اثر به چهارمین دوره جشنواره ملی داستان آب ارسال شد

در ادامه این آئین سلمان باهنر دبیر هنری چهارمین جشنواره داستان ملی آب با بیان اینکه فراخوان این دوره از جشنواره از پاییز سال ۱۴۰۱ آغاز شد، اظهار داشت: از زمستان سال گذشته تا اواخر بهار امسال نزدیک به ۲۶۶ اثر داستانی، ناداستان، روایت و جستار در حوزه کودک و نوجوان و بزرگسالان به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد آثار این دوره از جشنواره از نویسندگان بخش بزرگسالان، ۳۰ درصد ناداستان و ۲۰ درصد آثار نویسندگان کودک و نوجوان بوده است.

دبیر هنری چهارمین دوره از جشنواره ملی داستان آب با بیان اینکه نویسندگان روستایی در این جشنواره بسیار خوش می‌درخشند، ابراز داشت: جشنواره ملی داستان آب از معدود جشنواره‌هایی است که تقریباً از همه استان‌ها در آن شرکت می‌کنند و در چهارمین دوره بیشترین آثار ارسالی از استان‌های خراسان رضوی، اصفهان و تهران بوده است.

باهنر با بیان اینکه امسال داستان نویسان ایرانی ساکن کشورهای هلند، ترکیه، نیوزلند، کبک کانادا، تگزاس آمریکا به این جشنواره اثر ارسال کردند، خاطر نشان کرد: از روستای ابویسان خراسان رضوی ۱۲ اثر به چهارمین دوره جشنواره ملی داستان آب ارسال کردند.

به گزارش مهر، محورهای محتوایی چهارمین دوره جشنواره ملی «داستان آب» شامل داستان کوتاه، بزرگسالان برای بزرگسالان، داستان کوتاه کودک و نوجوان، بزرگسالان برای کودکان و نوجوانان، داستان کوتاه نویسندگان کودک و نوجوان و ناداستان، زندگی نگاره، خاطره، سفرنامه، جستار بود.

آب، وضعیت منابع آب، نقش آب در زندگی و اقلیم مردمان، ادوار، وقایع و اماکن تاریخی، رویدادهای فرهنگی هنری، ورزشی، نمادهای شهری و اماکن منحصر به فرد و سبک زیستِ مرتبط با آب، وابستگی قومیت‌ها به یکدیگر با محوریت آب، عواقب تفرقه افکنی قومی و منطقه‌ای، عواقب اضافه برداشت‌ها و تعرض به حقوق همگانی موضوعات اصلی آثار این دوره از جشنواره است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.