وزیر امور خارجه روسیه گفت: مدت زیادی است که اصلاحات در سازمان ملل مورد بحث قرار گرفته اما اجرای آن به تأخیر افتاده است؛ علاوه بر این، ساختار شورای امنیت این سازمان نیز نیازمند اصلاح است.

وزیر خارجه روسیه: شورای امنیت سازمان ملل باید اصلاح شود

سرگئی لاوروف جمعه در کنفرانسی با عنوان دهمین سالگرد ناآرامی‌های اوکراین در مسکو افزود: در اصلاحات سازمان ملل، دو جنبه مهم است. از نظر مفهومی، ما متقاعد شده ایم که منشور سازمان ملل شامل تمام اصول لازم برای صلح و امنیت است. فقط ایالات متحده آمریکا است که به این اصول، بی‌اعتنایی می‌کند.
وزیر امور خارجه روسیه اظهار داشت: منشور سازمان ملل باید مبنای اقدامات برای صلح و امنیت جهان باقی بماند و اصول باید به طور کامل اعمال شود.
وی ادامه داد:‌ جنبه دوم اصلاحات سازمان ملل، عملی است، به این معنا که نیازمند اصلاح شورای امنیت هستیم؛ این موضوع اکنون در کانون توجه قرار گرفته است و بسیاری از کشورهای جهان به دنبال تحقق این امر هستند.
لاوروف گفت:‌ اصلاحات در شورای امنیت سازمان ملل، باید بی عدالتی تاریخی را از میان بردارد و این شورا، اکثریت کشورهای جهان را نمایندگی کند.

توصیه اروپا به اوکراین برای حمله به مرکز روسیه
وزیر امور خارجه روسیه در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: اتحادیه اروپا به اوکراین توصیه کرده است که برای دستیابی به مرکز روسیه بر تامین سلاح های دوربرد تکیه کند.
لاوروف افزود: این توصیه ها بر اساس این واقعیت است که با روش هایی که اوکراین در حال حاضر با آن در حال نبرد است، امکان پیروزی وجود ندارد و اوکراین شکست خواهد خورد و از منظر اتحادیه اروپا، لازم است روی انتقال سلاح‌های دوربرد بیشتر به اوکراین هدف‌گذاری شود تا با حمله به مناطق مرکزی روسیه و ایجاد وحشت، اعتماد مردم به مسکو را ضعیف کنند.

موضع لندن، تهاجمی‌تر از واشنگتن است
وزیر امور خارجه روسیه همچنین گفت: موضع لندن در مورد وضعیت اوکراین، تهاجمی تر از موضع واشنگتن است.
لاوروف اظهار داشت: نقشی که انگلیس در رویدادهای کنونی اوکراین ایفا می‌کند از هر کشور دیگری حتی ایالات متحده، تهاجمی‌تر و پیچیده‌تر است.
وی ادامه داد: جامعه آمریکا نیز در محاصره کامل اطلاعاتی به سر می‌برد، هیچ صحبتی از آزادی بیان درباره این کشور نمی‌توان مطرح کرد.

فرمول صلح زلنسکی
وزیر امور خارجه روسیه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه استقلال اوکراین از میان رفته است، گفت: فرمول صلح زلنسکی (رئیس‌جمهوری اوکراین) نیز یک ابتکار پوچ و نابخردانه است.
وی ادامه داد: غرب در تلاش است کشورهای دیگر را "سحر کند" و اینگونه آنها را به حمایت از فرمول زلنسکی ترغیب کند.
لاوروف گفت: در خصوص موضوع گفتگو با اوکراین، توپ در زمین روسیه نیست؛ زلنسکی ابتدا باید فرمان منع مذاکره را لغو کند.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه سال ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
سه روز پس از آن یعنی پنجشنبه پنجم اسفند سال ۱۴۰۰، پوتین عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد و این جنگ همچنان ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.