مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: ۳۳ هزار و ۱۱۷ تن گوشت قرمز سال گذشته در واحدهای دامپروری فعال این استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل سه درصد افزایش داشته است.

۳۳ هزار و ۱۱۷ تن گوشت قرمز در قزوین تولید شد

به گزارش قدس آنلاین، محمد میربابایی  اظهار کرد: این میزان گوشت قرمز تولیدی در سال ۱۴۰۱ معادل ۳۲ هزار و ۸۵ تن بوده که پارسال با رشد نسبی آن در استان همراه هستیم.

وی با بیان اینکه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی در استان قزوین گوشت قرمز تولید می‌کنند، تصریح کرد: ۱۷ هزار و ۹۰۰ بهره بردار نیز در زمینه تولید گوشت قرمز در استان قزوین فعالیت دارند.

این مسوول به تمهیدات اتخاذ شده برای تولید گوشت قرمز در ایام خاص سال پرداخت و یادآور شد: ۲ هزار و ۶۱۷ تن گوشت قرمز در اسفندماه سال گذشته و قبل از تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان در واحدهای دامپروری استان تولید شده است.

میربابایی خاطرنشان کرد: قزوین از استان‌های پیشرو در تولید گوشت قرمز کشور محسوب می‌شود که بخش قابل توجهی از تولیدات آن برای ذخیره سازی به شرکت پشتیبانی امور دام ارسال می‌شود.

گفتنی است، استان ‌قزوین از نظر سرانه تولید گوشت قرمز در کشور جایگاه نخست را دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.