تحولات لبنان و فلسطین

سفیر روسیه در واشنگتن بعد از امضای قانون مصوبه کنگره درباره ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه به آمریکا، گفت: این تصمیم شوک دیگری به روابط اقتصادی بین المللی وارده کرده و به اقتصاد خود ایالات متحده هم آسیب خواهد رساند.

ممنوعیت واردات اورانیوم روسیه به آمریکا و عواقب آن

به گزارش قدس آنلاین، کاخ سفید شب گذشته گزارش داد که بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه قانونی را امضا کرد که قبلاً توسط کنگره تصویب شده بود و بر اساس آن، واردات اورانیوم غنی‌شده از روسیه یا شرکت‌های وابسته به این کشور به ایالات متحده را ممنوع می‌کند.

به گفته جیک سالیوان، مشاور بایدن در امور امنیت ملی، این قانون رهبری ایالات متحده در بخش هسته‌ای را باز خواهد گرداند.

این مقام کاخ سفید همچنین ۲.۷۲ میلیارد دلار اختصاص داده شده توسط کنگره با هدف ایجاد ابزارهای جدید برای استخراج اورانیوم در کشور را یادآور شد و افزود: این قانون همچنین به اجرای اهداف چند جانبه‌ای که برای متحدان و شرکای خود تعیین کرده‌ایم، از جمله تعهد ما در دسامبر گذشته به همراه کانادا، فرانسه، ژاپن و بریتانیا - برای سرمایه گذاری جمعی ۴.۲ میلیارد دلار برای توسعه ظرفیت غنی سازی و تبدیل اورانیوم در این کشورها کمک خواهد کرد.

آنتونوف: ممنوعیت واردات اورانیوم به روسیه آسیب زیادی وارد نخواهد کرد

آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در واشنگتن صبح امروز اعلام کرد که قانون امضا شده توسط جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر ممنوعیت واردات اورانیوم غنی شده از روسیه، شوک دیگری در روابط اقتصادی بین المللی از جمله برای خود ایالات متحده ایجاد خواهد کرد.

این دیپلمات یادآور شد که کاخ سفید همچنان به اعمال تحریم‌های ضد روسی ادامه می دهد، در حالی که این اقدامات آسیب قابل توجهی به مسکو وارد نمی‌کند. آنتونوف افزود: حمله کنونی - نه تنها به روسیه، بلکه به بازار جهانی سوخت اورانیوم برای نیروگاه های هسته ای - منجر به شوک های جدیدی در روابط اقتصادی بین المللی و از جمله اقتصاد خود ایالات متحده خواهد شد. علاوه بر این، ضررهای مالی برای ایالات متحده بسیار بیشتر از روسیه خواهد بود.

آنتونوف همچنین افزود: «به دلیل تحریم‌های ضد روسیه، واشنگتن با خطر برهم زدن تعادل بین صادرکنندگان و واردکنندگان محصولات اورانیوم روبرو است.سیاست تحریمی دولت نتایج مطلوب را به همراه ندارد. روند اوضاع تأیید کرده که اقتصاد روسیه برای هر چالشی آماده است و به سرعت به مشکلات نوظهور پاسخ می‌دهد، حتی از این وضعیت سود می برد. این بار نیز چنین خواهد بود.»

آنتونوف افزود، پس از امتناع ایالات متحده از واردات از روسیه، این کشور  قصد دارد جریان‌های عرضه اورانیوم غنی شده را به کشورهای دیگری که متعهد به همکاری در پروژه های بزرگ هستند، هدایت کند. به گفته او، به زانو درآوردن شرکت‌های تخصصی داخلی امکان پذیر نخواهد بود. آنها به سادگی اجرای پروژه‌های متعدد را در سایر کشورها - به همان اندازه قابل اعتماد، ایمن و سودآور - تسریع خواهند کرد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.