• چرا نایک و آدیداس ایران را تحریم می‌کنند؟

    در واقع برند لباس ورزشی نایکی که برندی آمریکایی است و با کنفدراسیون فوتبال آسیا قرارداد همکاری دارد از تأمین لباس داوران ایرانی سرباززده است.

  • آرایش دفاعی در جنگ اقتصادی

    آرایش دفاعی در جنگ اقتصادی

    اینجا خوب است یک تذکر هم به آن‌هایی داد که هر شب دم از جنگ اقتصادی می‌زنند و اما معنای آن را نمی‌دانند و رزمنده آن نیستند. جنگ اقتصادی یعنی آمادگی داشته باشی و بتوانی تمام این مسیرها را مین‌گذاری کنی.

  • 6 دیدار برای شاعران مذهبی

    6 دیدار برای شاعران مذهبی

    شعر بدون دیدار و بدون شناخت ممکن نیست. بخصوص شعر مذهبی باید مبتنی بر متن باشد، چون یک بال شعر، وجود شاعر و احساسات اوست و بال دیگر باید تکیه بر متن داشته باشد. شعر مذهبی نباید تنها به احساسات صرف شاعر اکتفا کند. شاعر مذهبی اگر سفر شاعرانه‌اش را از ایستگاه متن آغاز کند شعرش می‌تواند معرفت‌افزا باشد. گاهی شعر مذهبی با اطلاعات کمی سروده می‌شود و نتیجه آن هم این است که شاعران از روی دست یکدیگر می‌نویسند و حرف تازه‌ای ندارند. برای مثال در شعر رضوی گنبد طلا، کبوتر و آهو عناصر مشهوری است که خیلی در سروده‌ها تکرار می‌شود. کسی که می‌خواهد شعر برای هیئت و اهل بیت(ع) بگوید باید مطالعات جدی داشته باشد تا بتواند شعری بگوید که به کار آید.

  • موج دوم بهار عربی در راه است؟

    موج دوم بهار عربی در راه است؟

    این روزها سودان و الجزایر، دو کشور مهم در منطقه شمال آفریقا، دقیقاً همان جایی که جرقه اعتراضات بهار عربی 2011 خورد، دستخوش بحران شده‌اند. امری که سبب نگرانی بسیاری از سیاستمداران منطقه شده است. رئیس جمهوری مصر اخیراً نگرانی خود را نسبت به امکان بازگشت مصری‌ها به میدان التحریر و تأثیرپذیری از تظاهرات مستمر در الجزایر و سودان ابراز داشته است.

  • «نقش اقتصادی امارات» به عراق منتقل شود

    «نقش اقتصادی امارات» به عراق منتقل شود

    مناسبات ایران و عراق از جنبه‌های مختلفی حائز اهمیت است و موجب می‌شود تا گستره دستورکار سفر رئیس جمهور به این کشور را طیفی از موضوعات سیاسی، اقتصادی، امنیتی و مذهبی در بر بگیرد.

  • سفر روحانی به عراق؛ دیر هنگام اما ضروری

    سفر روحانی به عراق؛ دیر هنگام اما ضروری

    سفر به عراق در شرایط تحریمی از جهات بسیاری حائز اهمیت است، قطعاً سفر به عراق می‌تواند آغاز زمینه سازی و توجه به استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی سایر همسایگان باشد.

  • اکنون، فصل ظهور اقتصادی ایران در عراق است

    اکنون، فصل ظهور اقتصادی ایران در عراق است

    دلایل و نتایج سفر روحانی به عراق در این برهه زمانی از چند حیث قابل بررسی است. افزایش ارتباطات پولی ایران با عراق به دلیل محدودیت‌های ایجاد شده برای ایران در کنار نیاز بازار عراق به واردات کالاهای ایرانی از جمله دلایل مهمی است که بر اهمیت استراتژیک این سفر افزوده است. 

  • پاشینیان چرا آن روز به تهران آمد؟

    پاشینیان چرا آن روز به تهران آمد؟

    اکنون نان رسانه‌ای‌ها در نوشتن از دعوای فرهاد مجیدی و دوگانه فروغی و فردوسی‌پور و لب‌خوانی فلان خواننده و شوی لباس لواسان و غیره است. در سیاست هم FATF و سفر «اسد» و فروش موشک روسی به ترکیه عضو ناتو و صلح واشنگتن با طالبان و... این‌هاست. این دو سه خط را نوشتم تا بدانید کاملاً توی باغم. با این همه من می‌خواهم درباره سفر آقای «نیکول پاشینیان» به ایران بنویسم و بخصوص یک بخش ویژه سفرشان که الحق اعجاز است.

  • دهان کجی مداوم آمریکا به اروپاییان ادامه دارد

    دهان کجی مداوم آمریکا به اروپاییان ادامه دارد

    خوزستان- چطور سردمداران آمریکا چندین سال است که کل جهان را مضحکه و مسخره کرده و مدام با واسطه گری کشورهای اروپایی جهانی توافقاتی امضا می کند و به راحتی آن را زیرپا می‌گذارند؟

  • خانه‌دارهای جادوگر

    خانه‌دارهای جادوگر

    زنده کننده ترین حرفه عالم متعلق است به سرانگشتان جادوگرانه یک زن؛ زنانی که قرن هاست پای بی مرخصی ترین وظیفه ایستاده اند، با مهربانی.

  • چرا این آتش سرد است؟

    چرا این آتش سرد است؟

    درسالهای نه چندان دور یک تیتر، یک ستونحاشیه روزنامهای، یکا عتراض خواننده مطلبی، گزارشی، خبری چند خطی و... گاه مملکت راکن فیکون میکرد. بسیار شنیده شده که براییک روزنامه چند هزار تیراژی، وقتی از تیتر روزبعدش مطلع شدهاند، شبانه وزرا و وکلا اجماعکردهاند تا مشکل را حل کنند.

  • ۹ نکته درباره انتصاب رئیس جدید قوه قضائیه

    ۹ نکته درباره انتصاب رئیس جدید قوه قضائیه

    در آخرین روزهای سال ۹۷ یکی از خبرهای خوبی که با استقبال گسترده‌ای در جامعه همراه شد، تغییر و تحول در مدیریت قوه قضائیه و جاری شدن خون تازه در آن با انتصاب آیت الله ابراهیم رئیسی است.

  • دغدغه نظارت بر وارد کننده
دولت را از نظارت بر توزیع باز داشت

    دغدغه نظارت بر وارد کننده دولت را از نظارت بر توزیع باز داشت

    در چرایی اینکه چرا یارانه اختصاص داده شده در کالاهای اساسی به سفره مردم نمی‌رسد و کالاها با قیمت ارز آزاد به دست مصرف کننده نهایی می‌رسد قطعاً بیش از آنکه گناه یا تقصیر کار بر عهده بخش خصوصی یا واردکنندگان انداخته شود، سیستم‌های نظارتی و ردیابی نقاط ضعف آن‌ها اصلی‌ترین عوامل مشکلات ایجاد شده به شمار می‌روند.

  • سیستم عرضه، ضد ارزانی

    دولت از ایستادگی در برابر اصنافی که موجب اختلال در توزیع مناسب می‌شوند واهمه دارد

    سیستم عرضه، ضد ارزانی

    کارشناسان، همواره ضعف و عدم شفافیت سیستم توزیع و نظارت را محملی مناسب برای رشد و تقویت جریان دلالی و واسطه‌گری و پاشنه آشیل بازار کالا در کشور می‌دانند. سال‌های سال است که هر اقتصاددانی، داد سخن می‌دهد که نظام توزیع در کشور، سنتی است و این بدنه پر از شکاف، به خوبی می‌تواند مطامع سودجویان را تأمین و مردم را به عنوان مصرف‌کننده نهایی، قربانی کند اما ظاهراً تا دولت سناریوی خام و بی‌پایه ارز 4200 تومانی را، اجرا و غول خفته تورم را بار دیگر بیدار نکرد، صراحتاً از سوی تیم اقتصادی دولت و حتی مجلسی‌ها به رسمیت شناخته نشد. 

  • فرمانده! اومدی بجنگی یا عقب‌نشینی کنی؟

    فرمانده! اومدی بجنگی یا عقب‌نشینی کنی؟

    من انتظار ندارم که همه وزرای چنین کابینه‌ای حتی در جمهوری اسلامی مجاهد و عارف باشند، اما باید که این‌ها رو بفهمند. اول باید سر سلسله فن و تخصصی باشی که قبولش کردی که اگر نیستی و قبولش کردی، خدا ازت نگذره که این مردم به همون خدا ازت نمی‌گذرند. دوم باید بلد باشی با این فوق تخصصت، خودتو فدای مردمت کنی.

  • سخت‌ترین کار دنیا

    سخت‌ترین کار دنیا

    سخت ترین کارِ دنیا قضاوت است. اما من مثل او فکر نمی کنم. فکر می کنم همه آدم ها کارشان سخت ترین کار دنیاست چون باید از هفت خوان زندگی بگذرند.

  • آدم درون من "کریستف کلمب" است

    آدم درون من "کریستف کلمب" است

    آدم درون شما را نمی دانم اما آدم درون من «کریستف کلمب» است. آدمی که قرار نیست فقط بهارها و تابستان ها به سفر برود، جاده را نبیند و دست روی دست بگذارد تا سفرنامه ی کیلومترها راه، بماند روی زمین.

  • توبه کرده‌ها

    توبه کرده‌ها

    روانشناس درونم سرافکنده و خجالت زده می شود. چنگ می زنم به راه میانبر و می گویم: پس بیا قول بدیم از این ساعت به بعد اشتباهی حرف نزنیم!

  • جای نگرانی داشت نه افتخار!

    جای نگرانی داشت نه افتخار!

    این تلقی در برخی از اذهان شکل گرفته است که جناب روحانی برای دور کردن افکار عمومی از وعده‌های فراوانی که داده‌اند و تقریبا همه آنها بر زمین مانده است، بار دیگر به داستان خیالی سایه جنگ! روی آورده‌اند.

  • آزادی بیان به سبک آمریکایی
  • سرنوشت برجام را به سخنرانی گره نزنید

    سرنوشت برجام را به سخنرانی گره نزنید

    جدا از اینکه آمریکا بتواند باردیگر پرونده ایران را به شورای امنیت ببرد یا نه، باید به موضوع مهم تری دراین کنش‌های سیاسی توجه کرد و آن موضوع چیزی نیست مگر سیاست مزورانه این کشور در برابر همه تعهدات بین‌المللی که قرار بوده به آن پایبند باشد. در حقیقت آمریکا چه در دوره دموکرات‌ها و چه اکنون از یک سیاست پیروی کرده و باید گفت آن‌ها همه برنامه‌ریزی‌های خود را از پیش انجام داده و می‌دانستند در میان مدت و دراز مدت چه ترفندی را علیه ایران به کار خواهند برد.

  • سرنوشت برجام را به سخنرانی گره نزنید

    سرنوشت برجام را به سخنرانی گره نزنید

    مسعود بصیری در یادداشتی در روزنامه قدس به بررسی تلاش تازه آمریکا برای بازگرداندن پرونده ایران به شورای امنیت پرداخته است.

  • از منشور هفتگانه آستان قدس تا هشت فرمان قوه قضائیه

    از منشور هفتگانه آستان قدس تا هشت فرمان قوه قضائیه

    با ابلاغ حکم جدید به حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی برای ریاست عدالتخانه جمهوری اسلامی، منشور هشتگانه رهبر انقلاب، پیش روی ششمین رئیس دستگاه قضاست که از بطن این قوه بر سر کار آمده و با تجربه‌های گوناگون مدیریتی و قضایی، عمل به این منشور را در دستور کار دارد.

  • کانون‌سازی برای پیشران‌ها بخشی از ساخت آینده در بیانیه «گام دوم انقلاب»

    کانون‌سازی برای پیشران‌ها بخشی از ساخت آینده در بیانیه «گام دوم انقلاب»

    اگر ما در خوانش بیانیه «گام دوم انقلاب»، به جای خصلت آینده‌نگارانه، آن را صرفاً دارای خصلت توصیه‌ای ببینیم و به آنچه در متن آمده اکتفا کنیم، این خطر است؛ نشان دادن افق در این بیانیه، مهم‌تر از توصیه‌های موردی در هر کدام از این افق‌هاست.

  • وزن کشی دیپلماتیک در غرب آسیا

    وزن کشی دیپلماتیک در غرب آسیا

    بی شک غرب آسیا این روزها شاهد نوعی وزن کشی دیپلماتیک است. از یک سو روس‌ها تلاش می‌کنند از انزواگرایی اخیر در سیاست خارجی آمریکا بهره برده و نفوذ خود در منطقه را گسترش دهند. مسکو همچنین گوشه چشمی هم به بازار جذاب تسلیحاتی و دلارهای نفتی کشورهای عربی دارد. از سوی دیگر ایدئولوژی منفعت محور کاخ سفید به هیچ وجه حاضر نیست بازار منطقه را با کشوری دیگر تقسیم کند.

  • می‌توانیم اگر بخواهیم

    می‌توانیم اگر بخواهیم

    دیروز رسانه‌ها از اهدای 1000 جهیزیه توسط سپاه و بسیج در استان فارس خبر دادند. همچنین آستان قدس رضوی دیروز اعلام کرد ۸۰۰ سری جهیزیه به زوجین جوان مناطق مرزی استان‌های خراسان رضوی و جنوبی اهدا شده است. سرپرست معاونت محرومیت‌زدایی آستان قدس رضوی گفته است در مجموع  2000 سری جهیزیه به زوجین مناطق محروم کشور اهدا شده است. 

  • افزایش وام ساخت، گامی بزرگ در جهت تنظیم بازار مسکن

    افزایش وام ساخت، گامی بزرگ در جهت تنظیم بازار مسکن

    در راستای حمایت و تشویق ساخت واحدهایی با مقیاس کوچک و متوسط، سقف تسهیلات جدید صرفاً ناظر بر تأمین مالی ساخت واحدهای مسکونی با حداکثر زیربنای مفید 100 مترمربع می‌باشد. ضمن آنکه امکان تقسیط بلندمدت این تسهیلات برای خریداران واحدهای ساخته شده تا 15 سال توسط بانک‌ها امکانپذیر است.

  • قسم ها رژه می روند

    قسم ها رژه می روند

    روز پُر قسمی را پشت سر گذاشتم. آنقدر که صبردانم از شنیدن سوگند سرریز شده. روز پُر فراز و فرودی که تا جا داشت جملاتی سنجاق شده به اسماء الهی، کتاب خدا و عزیزان درجه یک شنیدم.

  • نونوار نشدیم

    نونوار نشدیم

    قیمت ها و سوالات نامربوط، آدم را پیر می کند. برای اتیکت های گران و زبان های فضول، کاش قانون کاری بکند.

  • معاشرت های طبقاتی

    معاشرت های طبقاتی

    راستش فکر نمی کردم معاشرت های ثانیه ای و دقیقه ای این اندازه آموختنی و دلپذیر باشد و زندگی جمع همین لحظه ها. همین سفرهای آسانسوری و بودن در متروهای ام پی تری که می توان به هم آنجا لبخند زد، نوازش کرد، توضیح داد، همزیستی داشت.