قدس آنلاین: سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان آذربایجان شرقی گفت: عمده تخریب مناطق طبیعی آذربایجان شرقی توسط معادن صورت گرفته است.

عمده تخریب مناطق طبیعی آذربایجان شرقی توسط معادن صورت گرفته است

به گزارش قدس آنلاین از تبریز،  کریم مهری اظهار کرد: 11 شهرستان آذربایجان شرقی در حوزه دریاچه ارومیه واقع شده است و با توجه به محدودیت منابع آبی و مشکلات این دریاچه باید هرچه سریعتر در زمینه کاهش تاثیرات منفی حاصل از خشک شدن دریاچه ارومیه اقدام کرد.

وی افزود: بیش از 61 درصد کل محصولات بخش کشاورزی استان در این حوزه تولید می شود و باید تلاش کرد اهمیت موضوع احیاء دریاچه در منطقه تبیین شود.

سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان آذربایجان شرقی با اشاره به بارش های خوبی که در حوزه آبخیز دریاچه ارومیه رخ داده است، گفت: هرچند در ماه های اخیر شاهد بارش های خوبی در این منطقه بوده ایم ولی این موضوع نباید مثل گذشته سازمان ها را از برنامه ریزی، اجرای کارهای اصلی و نقشه راهی که در این زمینه تدوین شده است غافل کند.

مهری یادآوری کرد: خوشبختانه کارهای خوبی توسط جهاد کشاورزی، حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی اجرا شده است و استاندار آذربایجان شرقی نیز توجه ویژه ای به این بخش دارد.

آقای مهندس کریم مهری با بیان اینکه در رابطه با بحث حوزه دریاچه ارومیه همکاران دراداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری طرح ها و نقشه های اولیه را تهیه کرده اند، گفت: اگر چنانچه در بحث نقشه های حوزه آبخیز دریاچه ارومیه مشکلاتی باشد با توجه به اینکه سازمان جهاد کشاورزی از طریق سازمان جغرافیایی و ارتش عکس برداری هوایی کرده است می تواند اطلاعات بروز و دقیق خود را در اختیار این نهاد قرار دهد.

وی شروع کار را مهمترین بخش طرح های بیابان زدایی استان ارزیابی و اضافه کرد: در ادامه کار باید موضوع نظارت و استفاده از تجربیات دیگر مناطق کشور در اختیار این استان قرار گیرد تا در بحث حاشیه دریاچه ارومیه از آن برای ارایه یک کار علمی و کارشناسی شده بهره برد.

 

مدیرکل مدیریت بحران استان: نجات دریاچه ارومیه نخستین اولویت کاری مدیریت ارشد استانی است

 خلیل ساعی،مدیرکل مدیریت بحران استان آذربایجان‌شرقی نیز در این نشست گفت: دکتر جبارزاده استاندار آذربایجان شرقی از نخستین روز فعالیت خود نجات دریاچه ارومیه را نخستین اولویت کاری خود قرار داده است.

 خلیل ساعی اضافه کرد: استاندار آذربایجان شرقی بحث‌های دریاچه ارومیه را با جدیت دنبال می کند و همگام با سیاست های دولت تدبیر و امید آن را پیش می برد.

وی ادامه داد: باید به تهدید خشک شدن دریاچه ارومیه به عنوان فرصتی برای کل کشور جهتاستفاده از فناوری های نوین در بخش های کشاورزی بهره برد.

وی با اشاره به اعتباراتی که برای این منظور اختصاص یافته است نیز گفت: به طور قطع برنامه هایی که برای این منظور تهیه شده است توسط اداره کل بحران استان کنترل می شود تا اعتبارات در بخش های در نظر گرفته شده هزینه شود.

 خلیل ساعی با بیان اینکه بارش های اخیر موجب شد بحث محدودیت کشت به طرح تغییر الگوی کشت و طرح بهکاشت در حوزه دریاچه ارومیه تبدیل شود، گفت: این روند به تازگی آغاز شده است و در ادامه در دیگر استان ها نیز اتفاق خواهد افتاد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.